Vesti

ANKETA: 5 ZA PRETHODNU SEZONU, OMILJENA HIPNOZA!

 

Prethodna sezona u Zvezdara teatru je prema glasovima posetilaca našeg sajta bila odlična, sa prosečnom ocenom 4,78! Od 1.073 učesnika u našoj onlajn anketi, njih 903 (84%) ocenilo je pozorišnu sezonu 2017/2018. sa ocenom 5!

 

Vrlo dobrom (ocena 4) prethodnu sezonu je ocenilo 137 posetilaca, dobrom (ocena 3) 15, a najniže ocene (2 i 1) dalo je 18 učesnika u anketi.

U anketi koju smo sproveli među posetiocima našeg sajta, zanimalo nas je i koji im je i omiljeni komad sa repertoara Zvezdara teatra. „Hipnoza jedne ljubavi”, Dušana Kovačevića je ubedljivo na prvom mestu sa 40.85 % glasova. Na drugom mestu je predstava „Voz”, Kormaka Makartija u režiji Voje Brajovića, a na trećem „Klaustrofobična komedija”, Dušana Kovačevića.

Predstave „Korešpodencija” i „Osama – Kasaba u Njujorku” premijerno su izvedene u februaru, odnosno aprilu ove godine i podjednako smo ponosni na uspeh koji su do sada ostvarile. Ove dve najmlađe predstave sa repertoara Zvezdara teatra su takođe naišle na dobre komentare kod publike, koja ih je pogledala za ovo kratko vreme, i verujemo da će broj onih koji će vam preporučiti ove komade biti u stalnom porastu!

 

 

Delo, režija i glumačka podela su najčešći kriterijum za izbor predstave sa našeg repertoara, i to je način na koji se učesnici ankete (njih 62%) odlučuju za pozorišni komad koji će pogledati. Preporuka prijatelja odnosno poznanika je drugi najčešći kriterijum po kom se bira predstava, dok su pozorišna kritika, mediji i komntari na društvenim mrežama zanemarljivi u odnosu na prva dva.

 

 

S obzirom da je onlajn kupovina najbrži i najjednostavniji način za kupovinu karata za naše predstave, zanimalo nas je i da li onlajn prodaja zaista olakšava kupovinu ulaznica – više od 85% učesnika u anketi odgovorilo je pozitivno! 

 

Zahvaljujemo se svim učesnicima u anketi, koja će nam pomoći da unapredimo naše usluge i još više se potrudimo da svaka poseta Zvezdara teatru bude pozitivno i nezaboravno iskustvo.

Pozivamo vas da budete deo naše galaksije legendaranih trenutaka i u novoj sezoni 2018/2019. koja počinje 8. oktobra i pogledate neku od predstava sa našeg repertoara!

 

POVEZANE VESTI

HIPNOZA JEDNE LJUBAVI U KANADI

  „Hipnoza jedne ljubavi“, jedna od vodećih predstava Zvezdara teatra, gostuje u Torontu, u Kanadi. Zakazana su dva izvođenja 13. i 14. aprila u „Izabel Bader“ teatru.     Predstava je rađena po tekstu i u režiji Dušana Kovačevića. Jedna […]

Detaljnije

STOTA HIPNOZA JEDNE LJUBAVI

  Predstava „Hipnoza jedne ljubavi“, prema tekstu i u režiji Dušana Kovačevića, večeras će imati svoje jubilarno stoto izvođenje na sceni Zvezdara teatra. Ovaj komad o porodici, odlascima, ljubavi prema bližnjima imao je svoje premijerno izvođenje u decembru 2016. godine. […]

Detaljnije

NINA JANKOVIĆ – POVRATAK NA SCENU

  Nakon pauze koju je napravila zbog nove životne uloge – postala je mama jednog dečaka, Nina Janković se vraća na scenu Zvezdara teatra, u ulozi Mile koju igra u predstavi „Hipnoza jedne ljubavi”. Nina nam otkriva da li ima […]

Detaljnije