Вести

МАЈСКИ РЕПЕРТОАР ЈЕ СПРЕМАН

25.04.2021.
OSAMA

Продаја улазница за мајска извођења почиње 26. априла тачно у подне. Овог маја на репертоару је више представа него претходних месеци, а почетак играња представа се враћа на 19.30 часова.


Фото: Јаков Симовић

На репертоару ће се наћи и представе које нисмо имали прилике скоро да видимо као што су Клаустрофобична комедија, Тре сореле, Хипноза једене љубави, Пасивно пушење...Али и представе које публика радо гледа и за које се улазнице брзо распродају ОсамаКасаба у Њујорку, Воз, Бајка о позоришту, као и Берачи снова – нова представа која ће овог месеца бити у чак четири термина!


Фото: Никола Вукелић

Предлажемо вам да купујете улазнице онлајн преко нашег сајта, јер се у случају отказивања представе новац аутоматски рефундира на рачун купца. Уколико ипак желите да улазнице купите на билетарници она ће радити до краја априла радним данима од 12 до 19.30 и два сата пре почетка представе. У мају па све до изласка новог репертоара билетарница ће радити петком од 12 до 19.30 и два сата пре почетка представе.


Фото: Никола Вукелић

На нашим мрежама Инстаграм и Фејсбук, као и на сајту редовно објављујемо информације о свим догађањима, зато вас позивамо да нас пратите.

Као и увек поштујемо све превентивне мере које се односе на дезинфекцију, ношење маски, мерење температуре... Публика у сали је такође распоређена тако да се одржава прописана дистанца.

Хвала вам што сте у овим изазовним временима уз нас и што чините да култура и позоришна уметност задржи своје место у вашим животима!

DSC07972