Цене и попусти

ЦЕНЕ УЛАЗНИЦА У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ


Како бисмо изашли у сусрет својим верним посетиоцима и редовној публици, трудимо се да редовне цене улазница буду приступачне! Поред тога, обезбедили смо и право на личне попусте за одређене категорије посетилаца: студенти, ђаци, пензионери, корисници Лајф плус картице, чланови читалачког клуба ИК Геопоетика, имају право на попуст у Звездара театру. Осим тога, факултети, школе и фирме могу да остваре 20% попуста на редовну цену улазнице за организоване посете.

Звездара театар нема стално ангажовани уметнички ансамбл, већ у продукцији представе, до њеног премијерног извођења, глумци раде без накнаде, а позориште својим средствима и сервисом опрема представу. Звездара театар је позориште које је специфично по томе што се највећим делом финансира од своје благајне, па тако приходи и хонорар глумаца директно зависе од продатих улазница.

Испод можете да погледате цене за представе са нашег репертоара!


ПАРТЕРПАРТЕР
(последња два реда)
ГАЛЕРИЈА
СПОРТСКО СРЦЕ150012001000
НИЈЕ ЧОВЕК КО НЕ УМРЕ150012001000
ТРЕ СОРЕЛЕ1500
1200
1000
ЉУБАВ У САВАМАЛИ1500
1200
1000
ОСАМА-КАСАБА У ЊУЈОРКУ1500
1200
1000
ХИПНОЗА ЈЕДНЕ ЉУБАВИ
150012001000
ПАСИВНО ПУШЕЊЕ1500
1200
1000
КЛАУСТРОФОБИЧНА КОМЕДИЈА1500
1200
1000
БАЈКА О ПОЗОРИШТУ1500
1200
1000
БЕРАЧИ СНОВА
150012001000


ПАРТЕРЛОЖЕ
ВОЗ15001200
КЊИГА О МИЛУТИНУ1500
1200
ГЕНЕРАЛНА ПРОБА САМОУБИСТВА1500
1200


Попусти

 

Право на попуст на редовну цену улазнице у Звездара театру имају одређене категорије посетилаца.

Према тренутној политици цена и попуста Позоришта Звездара театар, одобравају се лични и групни попусти.


Право на личне попусте имају:

- ђаци и студенти: 30% попуста на редовну цену улазнице;

- пензионери: 30% попуста на редовну цену улазнице;

- власници Life+ картице: 30% попуста на редовну цену улазнице;

- чланови читалачког клуба ИК Геопоетика: 20% попуста на редовну цену улазнице.

Приликом једне куповине одобрава се попуст на највише 6 улазница по представи и укупно 12 улазница са попустом током једног месеца. Лични или групни попуст се остварује приликом куповине улазница на благајни позоришта. У случају одређивања посебних акцијских цена за поједине представе, попусти се не сабирају већ се на све категорије купаца који уживају право на попуст примењује већи, односно повољнији попуст. 

Право на групне попусте имају:

- факултети и школе: 30% попуста на редовну цену улазнице,

- фирме на организовану посету: 20% попуста на редовну цену улазнице.

Лични попуст одобравамо приликом куповине на благајни тако што приложите на увид неки од докумената којим доказујете своје право на попуст.

Уколико желите да купујете карте са попустом преко онлајн сервиса потребно је прво да се региструјете на сајту позоришта https://bilet.zvezdarateatar.rs/registracija.php као онлајн купац. Потом је потребно (само први пут) доћи на благајну где ће вам након увида у неки од докумената којим потврђујете своје право на попуст, исти бити одобрен. Након тога моћи ћете да вршите онлајн куповину са попустом.

Довољно је да на благајни позоришта покажете неки од докумената којим доказујете право на попуст: ђачка књижица, индекс, пензиони чек, сениор картица, бусплус картица, Life+ картица, чланска картица читалачког клуба ИК Геопоетика.

Према тренутној политици цена и попуста Позоришта Звездара театар, попусти одобравамо на следећи период:

Право на личне попусте имају:

- ђаци остварују попуст до краја основне односно средње школе, студенти основних студија остварују попуст на 6 година од године уписа, студенти мастер студија остварују попуст на 2 године од године уписа и студенти докторских студија остварују попуст на 3 године од године уписа.  

Напомена: Уколико је истекао рок од 6 година од године уписа за студенте основних студија, односно рок од 2 и 3 године од године уписа за студенте мастер и студенте докторских студија, студент је дужан да донесе на увид додатни доказ да је и даље уписан на факултет – индекс или уверење са факултета да је студент уписан у текућу академску годину.

- пензионери остварују попуст на 10 година од подношења захтева,

- корисници Life+ картице остварују попуст за једну позоришну сезону,

- чланови читалачког клуба ИК Геопоетика остварују попуст за једну позоришну сезону.

Позоришна сезона траје од 1.9. до 31.8. наредне године. Након истека периода важења попуста, систем аутоматски укида важење вашег попуста. Уколико и даље имате право на попуст по истом или другом основу, и желите да га користите потребно је да доставите на увид благајни нова документа која то доказују. 

Позориште Звездара театар задржава право да у било ком тренутку промени своју политику цена и попуста, изменом висине попуста, укидањем постојећих или увођењем нових погодности или на неки други начин.