Корисне информације

КАШЊЕЊЕ НА ПРЕДСТАВУ


ДОЂИТЕ НА ВРЕМЕ


Поштована публико,

 
Једно од основних правила позоришног бонтона је да се на представу не касни и зато вас молимо да уважавате време за почетак представе које је назначено на вашим улазницама. Молимо вас да имате у виду да кашњење смета и глумцима и публици која је стигла на време, а која је свакако у већини. Одлука да након почетка представе неће бити дозвољен улазак у салу је једно од основних правила сваког позоришта, ког се придржава и Звездара театар. Такође, желимо да знате да смо свесни проблема паркирања у зони око позоришта и застоја уграду, због чега и сами неретко одложимо почетак представе за десетак минута, како бисмо дали прилику свима да стигну.


Представа је уметнички чин који изводе глумци публици која је у сали и свако прекидање и ометање њихове интеракције не можемо да подржимо. Из тог разлога улазак у салу када је представа у току нити је био, нити ће бити дозвољен. Да ли би Вас неко чекао, или пустио накнадно да уђете, ако бисте закаснили петнаест минута на аутобус, или авион који је већ отишао? Одговор је исти и у случају позоришта. Зато вас, поштована публико, молимо да дођете на време, како бисмо сви заједно избегли евентуалне непријатности и уживали у извођењу представа. 

Добродошли у Звездара театар – галаксију легендарних тренутака!


Након почетка представе улазак у салу није дозвољен. Карте неискоришћене због кашњења није могуће заменити за другу представу или други термин, нити је могуће добити повраћај новца за њих.