Услови коришћења

 

Куповина карата на благајни Позоришта Звездара театар је могућа у радно време благајне до почетка представе. Све информације у вези са куповином карата могу се добити путем имејл адресе blagajna@zvezdarateatar.rs или телефоном (011) 2419-664 у радно време благајне. Карте купљене на благајни Позоришта могу се платити готовином, чековима грађана или платним дебитним или кредитним картицама Visa, Master, Mastercard, Dina или American Express било које банке. За више информација кликните овде.

*Напомена: у случају плаћања бизнис картицом (односно картицом правног лица), обавезно је уношење ПИБ-а (пореског индетификационог броја) у кориснички налог, пре отпочињања трансакције. У супротном, Позориште неће бити у могућности да из било ког разлога рефундира новац.

Купац је дужан да карту чува и покаже је на уласку у Позориште где се очитава бар код који је штампан на свакој карти. Позориште не одговара за изгубљене карте и није дужно да их надокнади издавањем других. Купљене карте важе само за представу, датум и време назначене на њима и није их могуће искористити за друге представе или датуме, осим у случајевима отказивања представе о чему ће Позориште благовремено обавестити Корисника, лично или путем јавног оглашавања.

Након почетка представе улазак у салу није дозвољен. Карте неискоришћене због кашњења није могуће заменити за другу представу или други термин, нити је могуће добити повраћај новца за њих.

Политика цена карата је дефинисана интерним документом Позоришта Звездара театар. Услови које Корисник треба да испуни да би имао права на куповину карата по сниженим ценама, тј. са попустом, дефинисани су интерним документом Продавца. 

Акције и временски ограничене попусте Позориште Звездара театар организује у складу са пословном политиком без претходне најаве, како за почетак важења акција, тако и за крај. 

Све цене су изражене без ПДВ-а. На основу Закона о порезу на додату вредност, члан 25, став 14, позоришне карте су ослобођене плаћања ПДВ-а. О остваривању права на куповину са попустом више информација на линку.