Вести

ПРОЛЕЋНА ПУТОВАЊА ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА

18.03.2018.
 

У априлу ће представе Звездара театра имати прилику да виде и љубитељи позоришта у Ваљеву, Смедереву, Панчеву, Новом Саду, Књажевцу и Јагодини. А путујемо и мало даље - до Минхена!


Представа „Воз”, у режији Воје Брајовића који поред Сергеја Трифуновића игра у овом комаду, биће пред новосадском публиком 1. априла у Позоришту младих, док ће овај двојац 22. априла отпутовати за Минхен, где ће се представити пред тамошњом публиком у позоришту Минхен, Аnton Figerle Zentrum, на адреси Schlierseestraße 47, 81539 München.

 

Из представе Воз

Продаја карата за ову представу доступна је у:

  • Grand Cafe, Lindwurmstraße 48, 80337 München, Tel: 089 7465 7700

  • Net Tv Plus, Orleansstraße 9, 81669 München, Tel: 089 5526 2464


„Корешподенција”, Б. Пекића и Б. Михајловића Михиза у режији Горчина Стојановића, чија је премијера изведена 1. фебруара, гостује у Центру за културу Ваљево 11. априла и у Смедереву на Нушићевим данима 23. априла. Публика ће бити у прилици да се сретне са сјајном глумачком екипом коју чине: Бранислав Лечић, Славко Штимац, Аница Добра, Јоаким Тасић, Јелена Ступљанин и Бранко Видаковић.Панчевци ће 25. априлa бити у прилици да погледају комедију „Пасивно пушење„ Небојше Ромчевића у режији Егона Савина у Културном центру Панчева. У представи играју: Александар Ђурица, Радослав Миленковић, Младен Андрејевић и Марко Баћовић.

Ана Тасић, новинарка Политике је поводом ове представе између осталог забележила:
[Глумци] енергично воде радњу са основним циљем забављања публике, али не оног тривијалног, већ критички утемељеног, самосвесног. Хумор се изводи из наших свакодневних живота, борбе за преживљавање, и преводи се у грубље, оштро комичне сцене које нам доносе одушак од такве свакодневнице.

Из представе Пасивно пушење

„Вечера будала” је добро скројена булеварска комедија забуне у којој постоје сви елементи савршене вечерње разбибриге: интелигентни комични заплет, надахнути глумци спремни да комедију забуне врте до изнемоглости а да она не буде досадна, и, на крају, главни јунак добија поуку за све зло што је урадио за живота.

26. априла ова представа у којој играју Милан Лане Гутовић, Бранислав Зеремски, Зоран Ћосић, Милан Томић, Биљана Ђуровић, Нада Мацанковић, Бојан Жировић биће изведена у Књажевцу у Дому културе.

Из представе Вечера будала

Публика у Јагодини ће бити у прилици да види Генералну пробу самоубиства”, Душана Ковачевића 27. априла у Културном центру, у којој играју Бранислав Лечић, Бранимир Брстина, Игoр Ђорђевић и Дубравка Ковјанић.

Из представе Генерална проба самоубиства

 Обезбедите своја места на време и постаните део галаксије легендарних тренутака!