Вести

ПРЕМИЈЕРА, КОНЦЕРТ И ВЕЧЕ ПОЕЗИЈЕ ЗА КРАЈ ГОДИНЕ

22.11.2021.
sportsko _jakov

На децембарском репертоару Звездара театра очекује вас премијера представе "Спортско срце", концерт Владе и Бајке „Ходач по жици“, као и традицинолно поетско "Вече са Матијом Бећковићем". Продаја улазница почиње у уторак, 23. новембра у 12 часова!


Фото: Никола Вукелић

Месец почињемо премијером комада Ђорђа Милосављевића, „Спортско срце“, која је заказана за 4. децембар у 19.30. Представу је редитељски на сцену Звездара театра поставио Милан Караџић, који је окупио глумачку екипу -  Милутин Мима Караџић, Нина Нешковић, Александар Ђурица, Нела Михаиловић и Никола Шурбановић.

Репризе „Спортског срца“ су 7, 22. и 24.12. од 19.30 часова.

Мало музике за крај године доносе нам Влада и Бајка, концертом „Ходач по жици“, којим ће промовисати свој нови албум. Музичко вече у театру поде звездама заказано је за 21. децембар у 19.30.


Фото: Mартин Цандир

Традиционално поетско „Вече са Матијом Бећковићем“ биће одржано 30. децембра, када ће публика бити у прилици да чује објављене али и неке нове стихове нашег уваженог академика и песника. Приход од продаје улазница и донаторских прилога, Бећковић уступа заједно са позориштем Звездара театар у хуманитарне сврхе.

У децембру вас очекује и монодрама „Књига о Милутину – део први“, са Ненадом Јездићем, која је премијерно изведена 11. новембра на Сцени „Данило Бата Стојковић“. Јездић ће Милутинову исповест у децембру испричати чак пет пута – 5, 9, 12, 14. и 28. децембра.

Фото: Никола Вукелић

Последњег месеца у години играће се и Осама-Касаба у Њујорку, Хипноза једне љубави, Клаустрофобична комедија, Берачи снова, Пасивно пушење, Тре сореле, Воз, Бајка о позоришту и Љубав у Савамали.

Радно време благајне је радним данима 12-18 часова, односно до почетка представе, као и викендима два сата пре почетка представе.

Видимо се у галаксији легендарних тренутака!

matija beckovic_martin candir final