Вести

ПРЕДСТАВА ВОЗ 100. ПУТ ПРЕД ПУБЛИКОМ

19.09.2017.


 

За све који су жељно ишчекивали почетак нове позоришне сезоне, 8.10. традиционално отварамо наша врата. Без обзира на то да ли сте представу Воз гледали или не, требало би да присуствујете и овом јубиларном 100. извођењу.

 

Улазнице за октобарска извођења су од данас у продаји! 

О представи Воз
Представа Воз је према утисцима које смо чули од публике, а са којима бисмо се и ми у позоришту сложили, представа за коју није довољно да је погледате једном.

Ово је импресивна, интензивна, упечатљива, интелектуална, филозфска, универзална прича; изузетан текст, маестрални глумци, чист таленат, јединствено искуство само су неке од импресија које смо добили од гледалаца за ових првих сто извођења.

Представа је гостовала на значајним фестивалима у земљи и региону и освојила многе важне награде у Ријеци, на Цетињу, у Никшићу, Сарајеву, Алекснцу.

Сјајни глумачки дуо, кроз одличан текст и фантастичну игру отвара многе теме и покреће на размишљање о разним акспектима живота.

 
Представа Воз

Фото: Матија Јовановић

Воја Брајовић је радећи као редитељ и глумац на овој представи истакао
 
„... једино што желим овом представом је да изазовем критички однос и свест о томе куда овај свет иде. И наравно, пре свега, човекољубље, које има велику моћ да спречи пропаст цивилизације. По мом мишљењу, најбољи лек за човека и његово најјаче оружје је култура, чији су најважнији сегменти уметност и реч.“

 

Глумац Сергеј Трифуновић је припремајући представу рекао:
 
„Ово није позоришна представа. Ово је нешто са чиме ћемо се сви ми, сударати до краја живота, тог воза без кондуктера, коме се почетна, крајња и успутне станице, не могу знати.“

 

Представа Воз ће бити изведена и 17, 25, и 26.10.
Купите улазнице онлајн.

 

Представа Воз траје 115 минута. Цена улазница је 1000 динара. Попуст на цену улазнице имају ђаци, студенти, пензионери и корисници Лајф плус картице. Детаљније информације о томе како можете остварити попуст, потражите на страници Остварите попуст.