Вести

ПРЕДСТАВА ВОЗ ГОСТУЈЕ У КАНАДИ

14.09.2018.

Двојац представе Воз, рађене према роману Кормака Макартија, Воја Брајовић и Сергеј Трифуновић, гостоваће овог септембра  у Канади. Публика у Торонту биће у прилици да погледа представу 22. и 23. cептембра, у Изабел Бадер Театру (Isabel Bader Theatre 93 Charles st. W. Toronto) , а у Киченеру 25. cептембра у Реџистри Театру (The Registry Theatre 122 Frederick st. Kitchener).


 

Из представе Воз

Фото: Матија Јовановић

У Канади ће у организацији система „Ентертејмент“ тамошња публика видети представу која отвара многа важна питања и нове погледе на њих, представу која приказује глумачки таленат, вештину и посвећеност у правом светлу.

 

Представа која је након премијере 24. октобра 2015. изведена на значајним фестивалима у земљи и региону и освојила бројне награде - у Ријеци, на Цетињу, у Никшићу, Сарајеву, Алексинцу, Минхену, у јуну ове године је успешно изведена и пред лондонском публиком.

 
„Једино што желим овом представом је да изазовем критички однос и свест о томе куда овај свет иде. И наравно, пре свега, човекољубље, које има велику моћ да спречи пропаст цивилизације. По мом мишљењу, најбољи лек за човека и његово најјаче оружје је култура, чији су најважнији сегменти уметност и реч” – истакао је Воја Брајовић радећи као редитељ и глумац на овој представи.

 
„Ово није позоришна представа. Ово је нешто са чиме ћемо се сви ми, сударати до краја живота, тог воза без кондуктера, коме се почетна, крајња и успутне станице, не могу знати” – рекао је глумац Сергеј Трифуновић припремајући представу.

 

Више информација о месту извођења представе, ценама и начину куповине карата можете пронаћи на следећем линку