Вести

ПОЧИЊЕ НОВА СЕЗОНА У ТЕАТРУ ПОД ЗВЕЗДАМА

26.09.2021.
hipnoza jedne ljubavi 10

Радује нас што ћемо се након летње паузе поново срести у нашој глаксији легендарних тренутакаОктобарски репертоар је спреман, а прва представа коју можете погледати 8. октобра, када традиционално започињемо сваку нову сезону, је комад Тре сореле, Стевана Копривице. Улазнице чија продаја почиње у понедељак, 27. септембра у 12 часова, најједноставније и најбрже можете купити онлајн путем нашег сајта.


Фото: Никола Вукелић

Ове јесени у театру под звездама ће се играти комади Душана Ковачевића - Хипноза једне љубави (23. и 28.10.), Генерална проба самоубиства (24.10.), Клаустрофобична комедија (25. и 31.10.), затим представе по тексту Владимира Ђурђевића – Бајка у позоришту (11. и 27.10.) и Берачи снова (14. и 19.10.), Пасивно пушење (20.10.), Небојше Ромчевића, Љубав у Савамали (26.10.), Ивана Лалића, Феликс (18.10.), којег потписују Владимир Кецмановић, Коста Пешевски и Дарко Бајић, као и Воз (16. и 29.10.), Кормака Макартија.

Комад Тре сореле ће се осим на сцени Звездара театра 8. и 30. октобра, играти и у Зајечару на „Данима Зорана Радмиловића“, 20. октобра, а двојац Воза (Воја Брајовић и Сергеј Трифуновић), гостују 12. октобра у Новом Саду у „Позоришту младих“ .

Радно време благајне је 12-18 часова радним данима односно до почетка представе, као и викендима два сата пре почетка представе.

У циљу заштите здравља и међусобне бриге, а у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом, приликом доласка у позориште, неопходно је поштовати следеће превентивне мере:

  • Ношење заштитне маске за лице
  • Држати растојање од најмање 1,5 метра
  • Дезинфиковати обућу и руке приликом доласка на представу
  • Измерити температуру пре уласка у позоришну зграду

Због спровођења свих неопходних мера, молимо вас да у позориште дођете пола сата пре почетка представе. Улазак у салу неће бити могућ након што се светла угасе и представа почне.

Током извођења представа придржаваћемо се свих препоручених мера безбедности како бисмо све ризике свели на минимум, а одржали задовољство рада и посете позоришту.

Чекамо вас са нестрпљењем од 8. октобра на сцени Данило Бата Стојковић, где поново стварамо заједно чаролију звану позориште!