Вести

НА НОВЕМБАРСКОМ РЕПЕРТОАРУ ВИШЕ ОД 20 ИЗВОЂЕЊА

27.10.2021.
DSC01708

Новембарски репертоар је спреман и доноси више од 20 извођења ваших омиљених комада у галаксији легендарних тренутака! Почетком новембра биће одигране Хипноза једне љубави, Воз, Клаустрофобична комедија, Тре сореле, а 11. новембра премијерно ће бити изведен комад заснован на Књизи о Милутину, Данка Поповића, са Ненадом Јездићем у главној улози. Продаја улазница почиње у среду 20.10. тачно у подне.


 

Фото: Срђан Дорошки

Након репризе 12. новембра, нова представа редитеља Егона Савина који ради и адаптацију текста, биће на репертоару у још дав термина – 18. и 19. новембра. Сценографију за ову представу радиће Весна Поповић, а музику Бора Дугић.

Три термина резервисана су и за „Осаму-Касабу у Њујорку“ – 20, 21. и 24.11. као и за „Тре сореле“ које су на репертоару 8, 17. и 28.11.

Хипнозе једне љубави, Клаустрофобична комедија, Феликс, Берачи снова, Воз, Љубав у Савамали имаће у новембру по два извођења.

Радно време благајне је 12-18 часова радним данима, односно до почетка представе, као и викендима два сата пре почетка представе. Већ пету годину вам обезбеђујемо и најједноставнију, најбржу и сигурну онлајн куповину улазница преко сајта позоришта!

Због правила епидемиолошке безбедности и даље важе посебна правила распореда седења у сали. Куповином непарног броја карата, односно куповином једне карте код спојених места, аутоматски блокирате и место до вас. Избором парног броја карата остављамо могућност још некоме да погледа представу.

У циљу заштите здравља и међусобне бриге, а у складу са епидемиолошком ситуацијом, приликом доласка у позориште, неопходно је поштовати превентивне мере – ношење маске, мерење температуре, дезинфекција руку и обуће.

Хвала вам на разумевању и предострожности. Добродошли у театар под звездама!

JAK01905