Вести

У НОВЕМБРУ ПРЕМИЈЕРА ПРЕДСТАВЕ ЉУБАВ У САВАМАЛИ

22.10.2018.
 

Данас, тачно  у подне, почела је продаја улазница за новембар. Можете их купити на билетарници, код наших дистрибутера, али најбрже и најлакше путем онлајн продаје. Пожурите да заузмете своје место, припремили смо вам и нову представу - ,,Љубав у Савамали'', према тексту Ивана Лалића у режији Даријана Михајловића!

 


Премијера новог комада је заказана за 16. новембар, а представу ћете моћи да погледате и 21. и 30.новембра. У представи играју: Феђа Стојановић, Елизабета Ђоревска, Мина Совтић, Бранко Видаковић, Милан Васић, Лена Богдановић и Никола Шурбановић.

Представу ,,Осама-Касаба у Њујорку'' моћи ћете да погледате 5, 7. и 25.новембра. Ова представа је рађена по тексту Владимира Кецмановића, у драматизацији Косте Пешевског и Дарка Бајића који је и редитељ ове представе.

За ,,Корешподенцију'' смо следећег месеца резервисали  четири термина - 10, 12, 24. и 29. новембар. Ова представа је освојила још једну награду. Аница Добра је на фестивалу ,,Дани Зорана Радмиловића'' добила награду ,,Зоранов брк'' за улогу Милице Његован.

 

ГОСТИ ИЗ НОВОГ ПАЗАРА И МИЛАНОВЦА


 

Представа ,,Бетон махала'' први пут у овој сезони гостује код нас 18. новембра. Са гостима из Новог Пазара имали смо успешну сарадњу и у протеклим сезонама. Представу су режирали Бранислав Трифуновић и Рифат Рифатовић, а играју Амар Ћоровић, Петар Костић, Недим Незировић, Вахид Џанковић, Ема Муратовић, Атјана Дражанин, Лејла Бучан Плунцевић.

Јубиларно извођење Бетон махале

Најављено је још једно гостовање.  Милановачко позориште са представом ,,Професиналац'' по тексту Душана Ковачевића гостује код нас 19. новембра.

 

СТОТА ЧОРБА ОД КАНАРИНЦА


 

,,Чорба од канаринца'' Милоша Радовића у режији Сташе Копривице у којој играју Љубомир Бандовић и Мина Лазаревић 21. новембра ће имати 100. извођење. Ова представа је на недавно завршеном ,,Фестивалу победника фестивала'' освојила награду за најбољу представу по оцени публике, а Љубомир Бандовић је проглашен за најбољег глумца у чему су били сагласни и публика и жири.

Чорба од канаринца

На истом фестивалу за најбољу глумицу по избору жирија проглашена је Тања Бошковић за улогу Марије Калић у представи ,,Сузе су ок'', коју у нашем позоришту можете погледати 17. новембра.

 

НОВЕМБАРСКА ПУТОВАЊА ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА


 

У новембру представе Звездара театра путују у Ужице, Костолац, Неготин и у Брчко! „Корешподенција” ће наступити 5. новембра у званичном такмичарском делу 23. Југословенског позоришног фестивала „Без превода“, који се одржава у Ужицу, 5-12. новембра.

„Осама-Касаба у Њуорку”, путује до Брчког, где ће се представити публици на 35. Сусретима позоришта Босне и Херцеговине, 23. новембра.

Екипу представе „Хипноза једне љубави” моћиће да погледа публика у Костолцу 6. новембра и Неготину 8. новембра.

 

 

ВАУЧЕРИ ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА


 

Уколико желите да драгим особама, пословним партнерима и пријатељима поклоните улазнице за позориште, а нисте сигурни коју бисте представу одабрали, код нас на билетарници се можете распитати о ваучерима.

Подсећамо вас да улазнице можете купити путем сајта позоришта.

Видимо се у новембру у нашој галаксији легендарних тренутака!