Вести

АПРИЛ У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ: СНОВИ, ЉУБАВ, БАЈКА

25.03.2021.
JAK02132 1024x683

Данас, 25.3. тачно у подне почиње продаја улазница за представе са априлског репертоара. Наша нова представа Берачи снова биће изведена у чак четири термина. После дужег времена гледаћемо представе Феликс, Љубав у Савамали, Бајку о позоришту, као и представу Осама-Касаба у ЊујоркуСве представе биће изведене са почетком од 18.30 часова.


Фото: Јаков Симовић


Претходних месеци онлајн куповина карата се показала као најједноставнија и најбржа опција за набављање улазница, а која је у неповољној епидемиолошкој ситуацији скоро у потпуности смањила чекање у редовима испред благајне позоришта. У прилог онлајн куповини иде и чињеница да се новац приликом отказивања представе аутоматски рефундира на рачун купца, док је за улазнице купљене на билетарници рефундацију потребно извршити на истој.


Фото: Никола Вукелић


За оне који нису у могућности да улазнице набаве онлајн, благајна ће до краја марта радити радним данима од 12 до 18.30 и два сата пре почетка представе. Радно време благајне у априлу (до следеће објаве репертоара) биће петком од 12 до 18.30 часова и два сата пре почетка сваке представе.

Због спровођења свих неопходних мера, молимо вас да у позориште дођете пола сата пре почетка представе. Улазак у салу неће бити могућ након што се светла угасе и представа почне.

Током извођења представа придржаваћемо се свих препоручених мера безбедности како бисмо све ризике свели на минимум, а одржали задовољство рада и посете позоришту.

Бићемо крајње одговорни према публици, глумцима и свим извођачима представа, поштујући све препоруке за безбедан рад установа културе у датим околностима, верујући да ће позориште и надаље бити безбедно место слободног духа и истинске потребе за културом.

Молимо вас да пратите друштвене мреже позоришта Фејсбук и Инстаграм.

Хвала вам што сте упркос свему уз нас!