Вести

ЈАНУАРСКА ЧАРОЛИЈА ЈЕ СПРЕМНА

25.12.2017.

Улазнице за јануарска извођења у Звездара театру су у продаји!


Започните нову годину на најлепши начин - уживајући у некој од представа Звездара театра.

Нова 2018. доноси више термина за ваше омиљене представе, као што су Хипноза једне љубави и Клаустрофобична комедија.

 

[gallery ids="https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2017/08/hipnoza-jedne-ljubavi-8.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2017/08/klaustrofobicna-komedija-10.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2017/08/kumovi-2.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2017/08/bajka-o-pozoristu-2.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2017/08/gozba-2.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2008/11/vecera-budala-1.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2017/08/generalna-proba-samoubistva-3.jpg|,https://zvezdarateatar.rs/wp-content/uploads/2016/10/pasivno-pusenje-6.jpg|"]

Поред Хипнозе и Клаустрофобичне комедије, Звездара театар вам омогућава да и у новој години  будете део прича ваших и наших омиљених ликова из Гозбе, КумоваПасивног пушења, Савршеног кроја, Бајке о позоришту...

 


БУДИТЕ ОРИГИНАЛНИ - ПОКЛОНИТЕ ПРЕДСТАВУ


 

Обрадујете драге људе једним поклоном на оригиналан и једноставан начин и поклоните им нешто другачије  – представу са репертоара нашег позоришта.Поклон ваучер Звездара театра у вредности од  1.600 динара замељује се на билетарници позоришта за две карте за представе са нашег репертоара које сами одаберете, било да коштају 1000 или 800 динара. Трајање ваучера је до краја позоришне сезоне 2017/18. и не важи за посебне програме и премијере.

Ваучер можете једноставно купити на благајни Звездара театра и лично га поклонити вама драгој особи или пословним партнерима.

За више информација пишите нам на prodaja@zvezdarateatar.rs или позовите 011/241-96-64.

 

САВРШЕН КРОЈ СЛАВИ ЈУБИЛЕЈ - 150. ИЗВОЂЕЊЕ


 

21. јануара у 20 часова на Новој сцени Звездара театра, представа Савршен крој биће изведена 150. пут.

Ова „дволична“ и помало комична фарса Владимира Ђурђевића у једном чину, фуриозно и нештедимице разоткрива све мушке слабости. Реч је о двојици средовечних и добрано оцвалих, по много чему различитих мушкараца.Новокомпоновани тајкун Марко Милун (Слободан Бода Нинковић) и ексцентрични кројач Светислав (Драган Петровић), срешће се, наизглед, сасвим случајно у кројачком салону Светислава Свете Шнајдера „кројача из сенке“, који „на црно“ и у дубокој илегали, шије одела искључиво за елиту.

И како то у животу обично бива, кад истина хоће да изађе на видело она то и учини, па макар и кроз пукотину на задњици панталона.

Већ у првим тренуцима, овај „случајни“ сусрет ће се претворити у озбиљан неспоразум, који прети да сваког часа ескалира и преотме и оно мало здравог разума од њих самих, ако су га уопште икада имали...

 

БАЈКА О ПОЗОРИШТУ ГОСТУЈЕ У НОВОМ САДУ


 

Након што је 24. децембра имала своје 50. извођење, представа Бајка о позоришту наставља да одушевљава публику, овог пута у Новом Саду, где ће екипа представе гостовати 24. јануара.

 Ова сјајна комедија, према тексту Владимира Ђурђевића и у режији Марка Мисираче, бави се положајем културе, а пре свега позоришта, као и тиме како  културу и уметност доживљава наша политичка елита .

Cјајну глумачку екипу Бајке о позоришту чине Тихомир Станић, Бранислав Зеремски, Миодраг Крстовић, Весна Станковић, Петар Стругар/Стефан Радоњић, Искра Брајовић и Снежана Савић.

Улазнице за сва извођења можете брзо и једноставно купити и онлајн путем сајта Звездара театра.

 

ДА ЧУЈЕМО ПОЗОРИШТЕ


 

У оквиру акције Да чујемо позориште, у јануару ћемо превести представу представу Клаустрофобична комедија,  која је на репертоару 17. јануара.

 
Дођите у позориште и будите део галаксије легендарних тренутака!

 

Билетарница Звездара театра неће радити од 31. децембра до 7. јануара. Први радни дан је 8. јануар, а до тада улазнице можете купити онлајн путем нашег сајта.  Желимо вам срећне празнике!