Вести

НАГРАДЕ НА ЈОАКИМ ИНТЕРФЕСТУ ЗА ХИПНОЗУ ЈЕДНЕ ЉУБАВИ

14.10.2017.

(Награда публике за представу и Јоакимова награда за глуму Драгану Петровићу Пелету)


 

Хипноза једне љубави

 

Из Крагујевца су стигле лепе вести! Представа Хипноза једне љубави Душана Ковачевића је освојила награду публике са оценом 4.89 на Јоаким Интерфесту у Крагујевцу.

  

Јоакимову награду за глуму је добио Драган Петровић Пеле за улогу Васе у представи Хипноза једне љубави на истом фестивалу.
У образложењу жирија се наводи да великим талентом, харизмом и способношћу, Драган Петровић Пеле у улози Васе успева да хипнотише публику и омогући им да из једног поступка, или једне реплике, виде читаве глумачке светове.

(Извор: РТС)

  

Јоаким Интерфест је одржан 12. пут. Сваке године се одржава од 7. до 15. октобра у Крагујевцу. Током трајања фестивала у Књажевско-српском театру, у такмичарском делу, изведено је осам представа из Пољске, Русије, Румуније, Бугарске, Хрватске и Србије.

Честитамо екипи представе на успеху!

 

О представи
Хипноза једне љубави говори о породици, одласцима, љубави према ближњима... Пред кућом шумара Ранка и његове жене учитељице Соје једне септембарске ноћи под звезданим небом одвија се радња ове необичне бајке. Њихова ћерка Мила се спрема на далек пут са младићем Мајем. Њихове комшије, пензионисани војни лекар Васа и његов син Драги, који комуницира са околином свирајући гајде, проучавају несвакидашње појаве које су задесиле мирно планинско сеоце...