Вести

ХИПНОЗА ЈЕДНЕ ЉУБАВИ – ПРЕМИЈЕРА!

18.12.2016.
Из представе Хипноза једне љубави

У суботу 17.12. у 19.30 одржана је премијера представе ХИПНОЗА ЈЕДНЕ ЉУБАВИ.

Комад о породици – шумару и његовој жени, њиховој ћерки која се спрема на пут, њиховим комшијама доктору и његовом сину…Метафорична прича о одласцима, бајка чија се радња догађа на врху планине једне септембарске ноћи под звездама уз хук сове и завијање вука, вишеслојна прича о породици, љубави према ближњима.
Представу је режирао Душан Ковачевић, играју: Љубомир Бандовић, Аница Добра, Нина Јанковић, Драган Петровић Пеле, Урош Јаковљевић и Иван Михаиловић.

Гледалиште Сцене Данило Бата Стојковић је било претесно да прими све који су желели да погледају нову представу у Звездара театру. За Хипнозу једне љубави влада велико интересовање. Улазнице за децембарска извођења су распродата још крајем новембра, а у понедељак почиње продаја улазница за јануар.

Након претпремијере добили смо и један коменар из публике који би могао да обухвати и све остале. Милена Симуновић нам је рекла:” Ех, како то Душко „скроји“, по мери сваког љубитеља позоришта. Озбиљну и тужну, нашу причу зачини најфинијим хумором и ми је преживимо без грча и чемера. И ова позоришна Душкова чаролија ми је украла понеку сузу, а духовити бисери измамили и понеки осмех и тај баланс осећања и добре енергије ме код Душка увек и хипнотише.”

Велики број јавних личности присуствовао је премијери. У публици су били: Ана Ивановић, Владимир Костић, Горан Петровић, Наташа Нинковић, Дарко Бајић, Емир Кустурица, Дивна Љубојевић, Радослав Зеленовић, Момчило Бајагић Бајага, Мима Караџић, Богдан Диклић, Горица Поповић, Мирјана Бобић Мојсиловић, Мира Адања Полак, Матија и Оља Бећковић, Милка Форцан, Милорад Вучелић, Божидар Николић, Радош Бајић, Бранислав Лечић, Јелена и Алекандар Гајшек и многи други.