Vesti

POČINJE NOVA SEZONA U TEATRU POD ZVEZDAMA

 

Raduje nas što ćemo se nakon letnje pauze ponovo sresti u našoj glaksiji legendarnih trenutakaOktobarski repertoar je spreman, a prva predstava koju možete pogledati 8. oktobra, kada tradicionalno započinjemo svaku novu sezonu, je komad Tre sorele, Stevana Koprivice. Ulaznice čija prodaja počinje u ponedeljak, 27. septembra u 12 časova, najjednostavnije i najbrže možete kupiti onlajn putem našeg sajta.

 

Foto: Nikola Vukelić

 

Ove jeseni u teatru pod zvezdama će se igrati komadi Dušana Kovačevića – Hipnoza jedne ljubavi (23. i 28.10.), Generalna proba samoubistva (24.10.), Klaustrofobična komedija (25. i 31.10.), zatim predstave po tekstu Vladimira Đurđevića – Bajka u pozorištu (11. i 27.10.) i Berači snova (14. i 19.10.), Pasivno pušenje (20.10.), Nebojše Romčevića, Ljubav u Savamali (26.10.), Ivana Lalića, Feliks (18.10.), kojeg potpisuju Vladimir Kecmanović, Kosta Peševski i Darko Bajić, kao i Voz (16. i 29.10.), Kormaka Makartija.

Komad Tre sorele će se osim na sceni Zvezdara teatra 8. i 30. oktobra, igrati i u Zaječaru na „Danima Zorana Radmilovića“, 20. oktobra, a dvojac Voza (Voja Brajović i Sergej Trifunović), gostuju 12. oktobra u Novom Sadu u „Pozorištu mladih“ .

Radno vreme blagajne je 12-18 časova radnim danima odnosno do početka predstave, kao i vikendima dva sata pre početka predstave.

U cilju zaštite zdravlja i međusobne brige, a u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, prilikom dolaska u pozorište, neophodno je poštovati sledeće preventivne mere:

  • Nošenje zaštitne maske za lice
  • Držati rastojanje od najmanje 1,5 metra
  • Dezinfikovati obuću i ruke prilikom dolaska na predstavu
  • Izmeriti temperaturu pre ulaska u pozorišnu zgradu

Zbog sprovođenja svih neophodnih mera, molimo vas da u pozorište dođete pola sata pre početka predstave. Ulazak u salu neće biti moguć nakon što se svetla ugase i predstava počne.

Tokom izvođenja predstava pridržavaćemo se svih preporučenih mera bezbednosti kako bismo sve rizike sveli na minimum, a održali zadovoljstvo rada i posete pozorištu.

Čekamo vas sa nestrpljenjem od 8. oktobra na sceni Danilo Bata Stojković, gde ponovo stvaramo zajedno čaroliju zvanu pozorište!

POVEZANE VESTI

VIDEO PRILOG SA OTVARANJA IZLOŽBE I NOVE SEZONE

  Nova sezona u Zvezdara teatru tradicionalno je otvorena 8. oktobra, na datum kad je 1984. godine izvedena prva predstava „Mrešćenje šarana” po tekstu Aleksandra Popovića u režiji Dejana Mijača. Povodom jubilarnog 35. rođendana u pozorištu je otvorena i izložba […]

Detaljnije

OTVORENA SEZONA U JUBILARNOJ 35. GODINI

    Nova sezona Zvezdara teatra tradicionalno je otvorena 8. oktobra, na dan kada je premijerno izvedena prva predstava ovog pozorišta „Mrešćenje šarana” po tekstu Aleksandra Popovića u režiji Dejana Mijača. Predstava je odigrana 1984. godine, pre tačno 35 godina, […]

Detaljnije

GOSTOVANJA ZVEZDARINIH PREDSTAVA U OKTOBRU

  Nova sezona Zvezdara teatra počinje 8.oktobra, na dan kada pozorište obeležava 35 godina postojanja! Na sceni Zvezdara teatra ponovo će se, posle letnje pauze, igrati omiljene predstave poput „Hipnoze jedne ljubavi“, „Klaustrofobične komedije“, „Feliksa“ i mnogih drugih. Ali, predstave […]

Detaljnije