Vesti

NOVE INFORMACIJE O KUPLJENIM ULAZNICAMA ZA OTKAZANE PREDSTAVE

 

 

 

Poštovana publiko,

U skladu sa odukom o uvođenju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije i sa dopisom Sekretarijata za kulturu Grada Beograda od 16.03.2020, a zbog nemogućnosti daljeg planiranja repertoara, Zvezdara teatar će vratiti novac svim kupcima karata za neodigrane predstave u martu 2020.

Blagajna prestaje sa radom do daljeg.

Kupcima koji su karte kupili putem onlajn servisa novac će biti automatski vraćen na račun bez potrebe za podnošenjem ličnog zahteva.

Molimo vas za strpljenje i razumevanje jer zbog velikog broja zahteva prema banci procedura vraćanja ovoga puta može da potraje duže nego što je uobičajeno.

Kupcima koji su karte kupili preko blagajne pozorišta novac će biti vraćen na blagajni odmah po ukidanju vanrednog stanja, čim se obnovi rad sa strankama.

Karte iz marta neće važiti za naredna izvođenja.

Kupljenim vaučerima biće produženo važenje do kraja kalendarske 2020. godine.

Hvala vam što ste publika Zvezdar teatra. U želji da se za sve nas novonastala situacija što pre uspešno prevaziđe, srdačno vas pozdravljamo i očekujemo na nekim budućim predstavama. Budimo svi zajedno disciplinovani i društveno odgovorni kako bi nas budući susreti još više radovali.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju putem mejla: blagajna@zvezdarateatar.rs ili administracija@zvezdarateatar.rs

Srdačan pozdrav,

Zvezdara teatar

POVEZANE VESTI

SVETSKI DAN POZORIŠTA

    Danas se obeležava Svetski dan pozorišta! Ustanovljen je još 1961. godine na inicijativu Međunarodnog pozorišnog instituta. Međutim, zbog situacije koja je zadesila ceo svet, ovaj dan proći će bez gromoglasnog aplauza na sceni i bez čitanja poruke pre […]

Detaljnije

DUŠAN KOVAČEVIĆ O BORBI SA SAVREMENOM KUGOM

    Dramski pisac, akademik i direktor Zvezdara teatra Dušan Kovačević je pre dva dana dao intervju za Novosti povodom aktuelne svetske situacije. Intervju vam prenosimo u celosti. „Stigla nam je velika opomena da se vratimo suštini života i da […]

Detaljnije

INSPIRACIJA U DANIMA KOJI SU PRED NAMA

      Foto: pixabay Trudićemo se da budemo inspirativni u danima koji su pred nama. Sa našim saradnicima i prijateljima pokušaćemo da vam damo ideje ili vas podstaknemo kako da provodite vreme kod kuće. Svima će biti izazov organizacija […]

Detaljnije