Vesti

NAGRADE ZA GENERALNU PROBU SAMOUBISTVA

 

Predstava „Generalna proba samoubistva“ po tekstu i u režiji Dušana Kovačevića, je osvojila dve nagrade na 18. pozorišnom festivalu „Dani komedije“ u Bijeljini.

 

 

„Generalna proba samoubistva“, čiju glumačku ekipu čine Branislav Lečić, Branimir Brstina, Igor Đorđević i Dubravka Kovjanić, proglašena je za najbolju predstavu ovog festivala! Nagradu za najboljeg glumca na festivalu dobio je Branimir Brstina koji u ovoj predstavi tumači čak pet likova. On se pojavljuje kao glumac, kapetan, biznismen, psihijatar i advokat.

 

 

Ova predstava se već čitavu deceniju igra u Zvezdara teatru i do sada je osvojila brojne nagrade na prestižnim pozorišnim festivalima. Na festivalu „Dani komedije“ u Bijeljini u Centru za kulturu odigrana je 25. marta, prve festivalske večeri. Publici u Bijeljini se predstavilo šest pozorišnih trupa iz Srbije i Republike Srpske. Festival je zatvoren 30. marta.

Čestitamo ekipi predstave „Generalna proba samoubistva“ na nagradama!

POVEZANE VESTI

OTKAZANA GENERALNA PROBA SAMOUBISTVA

    Predstava „Generalna proba samoubistva” koja je trebalo da se izvede večeras je otkazana. Predstava će se odigrati 1. juna. Karte koje ste imali za otkazano izvođenje 25.5. možete iskoristiti u novom terminu. Hvala na razumevanju.

Detaljnije

10 GODINA I 200 IZVOĐENJA GENERALNE PROBE SAMOUBISTVA

  Predstava „Generalna proba samoubistva” pisca i reditelja predstave Dušana Kovačevića 12. decembra slavi veliki jubilej, 200. izvođenje u Zvezdara teatru. Premijerno je odigrana istog datuma 2008. godine, pa tako ovom prilikom slavimo i 10 godina predstave. Glumačku ekipu čine […]

Detaljnije