Vesti

OTКАЗУЈУ СЕ “ЉУБАВ У САВАМАЛИ” И “ХИПНОЗА”

 

Обавештавамо публику да се из превентивних разлога отказујe представа “Хипноза једне љубави”, чија извођења су планирана за 27. и 28. фебруар, као и “Љубав у Савамали, заказана за 19. фебруар.

 

 

Улазнице можете вратити на нашој билетарници петком 12-18 часова и викендима 16.30-18.30 сати, или заменити за неку другу представу након објаве мартовског репертоара. За улазнице које су купљене онлајн биће одмах предат захтев банци за рефундацију.

Мартовски репертоар биће познат почетком наредне недеље. Тачан датум пуштања карата у продају биће објављен на сајту Звездара театра, као и Фејсбук и Инстаграм страницама позоришта.

 

Током извођења представа придржаваћемо се свих препоручених мера безбедности како бисмо све ризике свели на минимум, а одржали задовољство рада и посете позоришту.

 

Бићемо крајње одговорни према публици, глумцима и свим извођачима представа, поштујући све препоруке за безбедан рад установа културе у новонасталим околностима, верујући да ће позориште и надаље бити безбедно место слободног духа и истинске потребе за културом.
Хвала што нас посећујете. Ми постојимо због вас.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ВЕЧЕРЊА ИЗВОЂЕЊА ПРЕДСТАВА У ФЕБРУАРУ

  Овог фебруара представе Звездара театра биће поново извођене у вечерњем термину и то од 18.30 часова. Хипноза једне љубави, Осама-Касаба у Њујорку и Тре сореле имаће по два извођења овог месеца, па је право време да петак и викенде […]

Детаљније

ХИПНОЗА ЈЕДНЕ ЉУБАВИ У КАНАДИ

  „Хипноза једне љубави“, једна од водећих представа Звездара театра, гостује у Торонту, у Канади. Заказана су два извођења 13. и 14. априла у „Изабел Бадер“ театру.     Представа је рађена по тексту и у режији Душана Ковачевића. Једна […]

Детаљније

СТОТА ХИПНОЗА ЈЕДНЕ ЉУБАВИ

  Представа „Хипноза једне љубави“, према тексту и у режији Душана Ковачевића, вечерас ће имати своје јубиларно стото извођење на сцени Звездара театра. Овај комад о породици, одласцима, љубави према ближњима имао је своје премијерно извођење у децембру 2016. године. […]

Детаљније