Vesti

ИЗВОЂЕЊЕ ПРЕДСТАВА СА ПОЧЕТКОМ ОД 18.30 САТИ

 

Обавештавамо нашу публуку да ће се од уторка, 17. новембра, све представе са нашег репертоара играти са почетком од 18.30 часова, односно сат времена раније од планираног, а у складу са мерама Владе Србије. Свима којима ново време извођења представа не одговара можемо заменити карте или вратити новац. Замена или повраћај новца могућ је најкасније на дан представе за коју карте важе.

 

Радно време благајне је 12-18 часова, односно 12-19.30 на дан извођења представа.

Tоком извођења представа придржаваћемо се свих препоручених мера безбедности како бисмо све ризике свели на минимум, а одржали задовољство рада и посете позоришту.

Бићемо крајње одговорни према публици, глумцима и свим извођачима представа, поштујући све препоруке за безбедан рад установа културе у новонасталим околностима, верујући да ће позориште и надаље бити безбедно место слободног духа и истинске потребе за културом.

Хвала што нас посећујете. Ми постојимо због вас!

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

БУДИМО ОДГОВОРНИ ПРЕМА СЕБИ И ДРУГИМА

  Након шестомесечне паузе, врата наше галаксије легендарних тренутака се поново отварају за све љубитеље позоришта 10. октобра, када је на репертоару представа Воз, Кормака Макартија. Да бисмо у новонасталим околностима, сви заједно могли да уживамо у позоришним чаролијама, неопходно […]

Детаљније