Vesti

POČELA PRODAJA ULAZNICA ZA FEBRUAR

 

Danas, 21.1. tačno u podne počela je prodaja ulaznica za februar! Potrudili smo se da obezbedimo dovoljan broj igranja za naše najtraženije predstave i nadamo se da će većina vas uspeti da dođe do ulaznica.

 

 

Za predstavu „Ljubav u Savamali“, Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića u kojoj igraju Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović obezbedili smo četiri termina. Predstavu možete pogledati 8, 9, 15. i 26. februara. Nemojte propustiti ni predstave „Osama – Kasaba u Njujorku“, „Korešpodenciju“, „Hipnozu jedne ljubavi“, „Voz”…

 

 

Ovog meseca nam u goste dolaze čak tri predstave!

Predstava „Pad“, u produkciji Centra za kulturu Svilajnac je na repertoaru 2. februara u 20 časova. Tekst za predstavu napisali su Kokan Mladenović i Branislava Ilić, reditelj je Kokan Mladenović, a u predstavi igraju Branislav Trifunović, Jelena Blagojević i Nina Nešković.

Iz Niša nam 19. februara stiže predstava „Limunacija“, nastala prema tekstu Dušana Kovačevića u režiji Nebojše Bradića, dok će 22. februara zbog velikog interesovanja ponovo gostovati predstava „Beton mahala” koju su režirali glumci Branislav Trifunović i Rifat Rifatović.

 

 

Ne zaboravite da ulaznice za naše predstave možete kupiti onlajn preko sajta pozorišta i da ukoliko želite nekoga da obradujete, a u februaru često kupujemo poklone za Dan ljubavi, možete kupiti vaučere za predstave Zvezdara teatra.

Hvala vam što ste deo galaksije legendrnih trenutaka!

POVEZANE VESTI