Vesti

NAGRADE JOAKIMU TASIĆU U UŽICU

 

Glumac Joakim Tasić je dobio nagradu Ardalion za najboljeg mladog glumca i nagradu Politike ,,Avdo Mujčinović” za ulogu Simeona Njegovana u predstavi ,,Korešpodencija” na 23. Jugoslovenskom pozorišnom festivalu koji je održan u Užicu od 5. do 12. novembra.

 

Joakim Tasić kao Simeon Njegovan u predstavi ,,Korešpodencija”

 

Žiri koji su činili Lenka Udovički, Dragana Varagić, Slobodan Obradović, Dario Harjaček, Janko Ljumović doneo je odluku jednoglasno.

,,Joakim Tasić pokazao je zrelost i veštinu u poigravanju sa zahtevnom epistolarnom formom dramskog teksta. Sa lakoćom i sigurnošću gradio je komičnu transformaciju Simeona Njegovana, mladog gazde’’, piše u obrazloženju žirija.

Joakim je prethodno za istu ulogu dobio nagradu ,,Zlatno zrno” na petom pozorišnom festivalu ,,Bucini dani” koji je održan od 12. do 17. juna u Aleksandrovcu.

Predstavu ,,Korešpodencija” u kojoj Joakim tumači ulogu Simeona Njegovana možete pogledati 24. i 29. novembra u Zvezdara teatru. Čestitamo Joakimu na nagradi!

POVEZANE VESTI

NAGRADA JOAKIMU TASIĆU U ŠAPCU

  Glumac Joakim Tasić je dobio nagradu „Zalog za budućnost“ na 4. Festivalu „Pozorišno proleće“ koji je organizovan u Šapcu od 8. do 15. aprila.     Nagradu za „izuzetno komičarsko ostvarenje u veoma zahtevnoj i stilski rizičnoj ulozi Simeona…

Detaljnije

URUČENE NAGRADE JOAKIMU TASIĆU

  Nagrada Ardalion za najboljeg mladog glumca i nagrada Politike „Avdo Mujčinović” uručene su sinoć, 29. novembra, glumcu Joakimu Tasiću nakon predstave Korešpodencija na sceni Zvezdara teatra. Joakim je ove nagrade osvojio na 23. Jugoslovenskom pozorišnom festivalu u Užicu koji…

Detaljnije

KROZ ZVEZDARIN TELESKOP – JOAKIM TASIĆ

  Za ulogu mladog gazde Simeona Njegovana u predstavi „Korešpodencija” dobio je  nagradu „Zlatno zrno” za najboljeg mladog glumca.  Skriveni talenti su mu komponovanje i pisanje, kod drugih najviše ceni iskrenost i posebnost, a najdragocenija osoba u njegovom životu je…

Detaljnije