Vesti

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О КУПЉЕНИМ УЛАЗНИЦАМА ЗА ОТКАЗАНЕ ПРЕДСТАВЕ

 

 

 

Поштована публико,

У складу са одуком о увођењу ванредног стања на територији Републике Србије и са дописом Секретаријата за културу Града Београда од 16.03.2020, а због немогућности даљег планирања репертоара, Звездара театар ће вратити новац свим купцима карата за неодигране представе у марту 2020.

Благајна престаје са радом до даљег.

Купцима који су карте купили путем онлајн сервиса новац ће бити аутоматски враћен на рачун без потребе за подношењем личног захтева.

Молимо вас за стрпљење и разумевање јер због великог броја захтева према банци процедура враћања овога пута може да потраје дуже него што је уобичајено.

Купцима који су карте купили преко благајне позоришта новац ће бити враћен на благајни одмах по укидању ванредног стања, чим се обнови рад са странкама.

Карте из марта неће важити за наредна извођења.

Купљеним ваучерима биће продужено важење до краја календарске 2020. године.

Хвала вам што сте публика Звездар театра. У жељи да се за све нас новонастала ситуација што пре успешно превазиђе, срдачно вас поздрављамо и очекујемо на неким будућим представама. Будимо сви заједно дисциплиновани и друштвено одговорни како би нас будући сусрети још више радовали.

За сва питања стојимо вам на располагању путем мејла: blagajna@zvezdarateatar.rs или administracija@zvezdarateatar.rs

Срдачан поздрав,

Звездара театар

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

БУДИМО ОДГОВОРНИ ПРЕМА СЕБИ И ДРУГИМА

  Након шестомесечне паузе, врата наше галаксије легендарних тренутака се поново отварају за све љубитеље позоришта 10. октобра, када је на репертоару представа Воз, Кормака Макартија. Да бисмо у новонасталим околностима, сви заједно могли да уживамо у позоришним чаролијама, неопходно […]

Детаљније

ПОНОВО ЗАЈЕДНО У ТЕАТРУ ПОД ЗВЕЗДАМА

  Након шестомесечне паузе, радује нас да ћемо се поново срести у нашој галаксији легендарних тренутака. Октобарски репертоар је спреман, а прва представа коју можете погледати 10. октобра је Воз, Комрака Макартија, у режији Воје Брајовића, у којој играју Сергеј Трифуновић и Воја […]

Детаљније

ЗНАЧАЈ И УЛОГА СВЕТЛА ПОЗОРНИЦЕ

  Техничка екипа која ради на свакој представи је јако важан део слагалице у стварању једног комада. Ангажман мајстора светла и мајстора тона су подједнако важни како би публика имала прави доживљај онога што се одвија на сцени. Након што […]

Детаљније