Vesti

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О КУПЉЕНИМ УЛАЗНИЦАМА ЗА ОТКАЗАНЕ ПРЕДСТАВЕ

 

 

 

Поштована публико,

У складу са одуком о увођењу ванредног стања на територији Републике Србије и са дописом Секретаријата за културу Града Београда од 16.03.2020, а због немогућности даљег планирања репертоара, Звездара театар ће вратити новац свим купцима карата за неодигране представе у марту 2020.

Благајна престаје са радом до даљег.

Купцима који су карте купили путем онлајн сервиса новац ће бити аутоматски враћен на рачун без потребе за подношењем личног захтева.

Молимо вас за стрпљење и разумевање јер због великог броја захтева према банци процедура враћања овога пута може да потраје дуже него што је уобичајено.

Купцима који су карте купили преко благајне позоришта новац ће бити враћен на благајни одмах по укидању ванредног стања, чим се обнови рад са странкама.

Карте из марта неће важити за наредна извођења.

Купљеним ваучерима биће продужено важење до краја календарске 2020. године.

Хвала вам што сте публика Звездар театра. У жељи да се за све нас новонастала ситуација што пре успешно превазиђе, срдачно вас поздрављамо и очекујемо на неким будућим представама. Будимо сви заједно дисциплиновани и друштвено одговорни како би нас будући сусрети још више радовали.

За сва питања стојимо вам на располагању путем мејла: blagajna@zvezdarateatar.rs или administracija@zvezdarateatar.rs

Срдачан поздрав,

Звездара театар

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ИНТЕРВЈУ: БРАНИСЛАВ ЗЕРЕМСКИ

  Са глумцем Браниславом Зеремским који у Звездара театру игра у представама „Вечера будала“ и „Бајка о позоришту“, разговарали смо поводом Београдске летње сцене на Ташмајдану, на којој је требало да игра у чак три представе и да има укупно […]

Детаљније

БЛАГАЈНА ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА ПРЕСТАЈЕ СА РАДОМ

    Драги љубитељи позоришта, Због епидемиолошке ситуације благајна Звездара театра од сутра престаје са радом и неће радити до даљег. Обавестићемо вас кад билетарница поново почне да ради.  

Детаљније

ОТКАЗАНЕ ПРЕДСТАВЕ НА БЕОГРАДСКОЈ ЛЕТЊОЈ СЦЕНИ

  Драги љубитељи позоришта, Услед промене епидемиолошке слике Град Београд зауставља извођење позоришног програма на Ташмајдану. Извођења свих представа су отказана, па и представе Звездара театра „Вечера будала”, која је била заказана за 11. и 12. јул. Публици која је […]

Детаљније