Vesti

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О КУПЉЕНИМ УЛАЗНИЦАМА ЗА ОТКАЗАНЕ ПРЕДСТАВЕ

 

 

 

Поштована публико,

У складу са одуком о увођењу ванредног стања на територији Републике Србије и са дописом Секретаријата за културу Града Београда од 16.03.2020, а због немогућности даљег планирања репертоара, Звездара театар ће вратити новац свим купцима карата за неодигране представе у марту 2020.

Благајна престаје са радом до даљег.

Купцима који су карте купили путем онлајн сервиса новац ће бити аутоматски враћен на рачун без потребе за подношењем личног захтева.

Молимо вас за стрпљење и разумевање јер због великог броја захтева према банци процедура враћања овога пута може да потраје дуже него што је уобичајено.

Купцима који су карте купили преко благајне позоришта новац ће бити враћен на благајни одмах по укидању ванредног стања, чим се обнови рад са странкама.

Карте из марта неће важити за наредна извођења.

Купљеним ваучерима биће продужено важење до краја календарске 2020. године.

Хвала вам што сте публика Звездар театра. У жељи да се за све нас новонастала ситуација што пре успешно превазиђе, срдачно вас поздрављамо и очекујемо на неким будућим представама. Будимо сви заједно дисциплиновани и друштвено одговорни како би нас будући сусрети још више радовали.

За сва питања стојимо вам на располагању путем мејла: blagajna@zvezdarateatar.rs или administracija@zvezdarateatar.rs

Срдачан поздрав,

Звездара театар

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

СВЕТСКИ ДАН ПОЗОРИШТА

    Данас се обележава Светски дан позоришта! Установљен је још 1961. године на иницијативу Међународног позоришног института. Међутим, због ситуације која је задесила цео свет, овај дан проћи ће без громогласног аплауза на сцени и без читања поруке пре […]

Детаљније

ДУШАН КОВАЧЕВИЋ О БОРБИ СА САВРЕМЕНОМ КУГОМ

    Драмски писац, академик и директор Звездара театра Душан Ковачевић је пре два дана дао интервју за Новости поводом актуелне светске ситуације. Интервју вам преносимо у целости. „Стигла нам је велика опомена да се вратимо суштини живота и да […]

Детаљније

ИНСПИРАЦИЈА У ДАНИМА КОЈИ СУ ПРЕД НАМА

      Фото: pixabay Трудићемо се да будемо инспиративни у данима који су пред нама. Са нашим сарадницима и пријатељима покушаћемо да вам дамо идеје или вас подстакнемо како да проводите време код куће. Свима ће бити изазов организација […]

Детаљније