Vesti

ИНСПИРАЦИЈА У ДАНИМА КОЈИ СУ ПРЕД НАМА

 

 

 

Фото: pixabay

Трудићемо се да будемо инспиративни у данима који су пред нама.
Са нашим сарадницима и пријатељима покушаћемо да вам дамо идеје или вас подстакнемо како да проводите време код куће. Свима ће бити изазов организација рада и живота у новонасталој ситуацији.
Важно је да будемо дисциплиновани и друштвено одговорни и останемо код куће како бисмо допринели превазилажењу новонастале ситуације.

Крећемо у потрагу за књигама, курсевима, музејима, хобијима, филмовима, серијама, рецептима, онлајн едукацијама које ћемо дневно делити са вама.

 

Фото: londonist.com

До сада смо вам препоручили филм „The Sunset Limited” који је био инпирација за представу „Воз” Звездара театра. Препоручујемо књиге „Арзамас” Иване Димић, „Осама” и „Феликс” Владимира Кецмановића, које су преточене у неке од омиљених представа на нашем репертоару.

Многи музеји представљају своје виртуелне поставке, које можемо погледати потпуно бесплатно.

Трудићемо се да вам понудимо разноврстан садржај како бисте што квалитетније провели своје време у наредним данима.

Пратите нас на друштвеним мрежама Инстаграм или Фејсбук, где свакодневно делимо са вама нове предлоге.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ИНТЕРВЈУ: БРАНИСЛАВ ЗЕРЕМСКИ

  Са глумцем Браниславом Зеремским који у Звездара театру игра у представама „Вечера будала“ и „Бајка о позоришту“, разговарали смо поводом Београдске летње сцене на Ташмајдану, на којој је требало да игра у чак три представе и да има укупно […]

Детаљније

БЛАГАЈНА ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА ПРЕСТАЈЕ СА РАДОМ

    Драги љубитељи позоришта, Због епидемиолошке ситуације благајна Звездара театра од сутра престаје са радом и неће радити до даљег. Обавестићемо вас кад билетарница поново почне да ради.  

Детаљније

ОТКАЗАНЕ ПРЕДСТАВЕ НА БЕОГРАДСКОЈ ЛЕТЊОЈ СЦЕНИ

  Драги љубитељи позоришта, Услед промене епидемиолошке слике Град Београд зауставља извођење позоришног програма на Ташмајдану. Извођења свих представа су отказана, па и представе Звездара театра „Вечера будала”, која је била заказана за 11. и 12. јул. Публици која је […]

Детаљније