Vesti

ВЕЧЕРЊА ИЗВОЂЕЊА ПРЕДСТАВА У ФЕБРУАРУ

 

Овог фебруара представе Звездара театра биће поново извођене у вечерњем термину и то од 18.30 часова. Хипноза једне љубави, Осама-Касаба у Њујорку и Тре сореле имаће по два извођења овог месеца, па је право време да петак и викенде резервишите зе одлазак у позориште.

 

5. и 6. фебруара на сцени Данило Бата Стојковић биће одиграна Осама-Касаба у Њујорку, Владимира Кецмановића, викенд након тога 12. и 13. фебруара Тре сореле, Стевана Копривице, док ће Хипноза једне љубави, Душана Ковачевића бити изведена 27. и 28. фебруара.

Воз, Коpмака Макартија, Бајка о позоришту, Владимира Ђурђевића, Љубав у Савамали, Ивана Лалића, Вечера будала, Френсиса Вебера и Генерална проба самоубиства, Душана Ковачевића су такође на репертоару у фебруару.

Претходних месеци онлајн куповина карата се показала као најједноставнија и најбржа опција за набављање улазница, а која је у неповољној епидемиолошкој ситуацији скоро у потпуности смањила чекање у редовима испред благајне позоришта. У прилог онлајн куповини иде и чињеница да се новац приликом отказивања представе аутоматски рефундира на рачун купца, док је за улазнице купљене на билетарници рефундацију потребно извршити на истој.

За оне који нису у могућности да улазнице набаве онлајн, благајна ће до краја јануара имати следеће радно време: од 25. до 29. јануара од 12 до 18 часова, а 30. и 31. јануара од 10 до 12 часова.

Радно време билетарнице током фебруара (односно до следеће објаве репертоара): петком од 12 до 18.30 часова, а суботом и недељом 16.30 до 18.30 часова.

Због спровођења свих неопходних мера, молимо вас да у позориште дођете пола сата пре почетка представе. Улазак у салу неће бити могућ након што се светла угасе и представа почне.

Током извођења представа придржаваћемо се свих препоручених мера безбедности како бисмо све ризике свели на минимум, а одржали задовољство рада и посете позоришту.

Бићемо крајње одговорни према публици, глумцима и свим извођачима представа, поштујући све препоруке за безбедан рад установа културе у новонасталим околностима, верујући да ће позориште и надаље бити безбедно место слободног духа и истинске потребе за културом.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

OTКАЗУЈУ СЕ “ЉУБАВ У САВАМАЛИ” И “ХИПНОЗА”

  Обавештавамо публику да се из превентивних разлога отказујe представа “Хипноза једне љубави”, чија извођења су планирана за 27. и 28. фебруар, као и “Љубав у Савамали, заказана за 19. фебруар.     Улазнице можете вратити на нашој билетарници петком […]

Детаљније

ХИПНОЗА ЈЕДНЕ ЉУБАВИ У КАНАДИ

  „Хипноза једне љубави“, једна од водећих представа Звездара театра, гостује у Торонту, у Канади. Заказана су два извођења 13. и 14. априла у „Изабел Бадер“ театру.     Представа је рађена по тексту и у режији Душана Ковачевића. Једна […]

Детаљније

СТОТА ХИПНОЗА ЈЕДНЕ ЉУБАВИ

  Представа „Хипноза једне љубави“, према тексту и у режији Душана Ковачевића, вечерас ће имати своје јубиларно стото извођење на сцени Звездара театра. Овај комад о породици, одласцима, љубави према ближњима имао је своје премијерно извођење у децембру 2016. године. […]

Детаљније