Vesti

УЛАЗНИЦЕ ЗА НОВЕМБАРСКА ИЗВОЂЕЊА

(Продаја улазница за новембарска извођења у Звездара театру почиње у понедељак у 13)

 

Из представе Клаустрофобична комедија Фотограф: Никола Вукелић

 

Од данас у 13 часова можете купити улазнице за новембарска извођења представа у Звездара театру.

 

ЈУБИЛЕЈ ПРЕДСТАВЕ ХИПНОЗА ЈЕДНЕ ЉУБАВИ

 

Новембар отварамо представом Хипноза једне љубави Душана Ковачевића и то њеним 50. извођењем! Представа Хипноза једне љубави је одушевљавала публику сваким својим извођењем, а улазнице су се увек распродале у првих неколико дана од почетка продаје. За мање од годину дана, ова хит представа стигла је до свог првог јубилеја!

Осим овог јубилеја, представа Велики талас слави своје 50. извођење, а представа Сокин и Босина своје 150. извођење.

 

ГОСТУЈУЋЕ ПРЕДСТАВЕ У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ

 

Поред ваших омиљених представа са нашег редовног репертоара и оних које сте ставили у своје листе жеља, моћи ћете да погледате и неколико гостујућих представа у нашем позоришту овог месеца!

 

Из представе Бетон Махала Фото: Самир Делић

 

БЕТОН МАХАЛА У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ

 

Представа Бетон махала из Новог Пазара поново гостује у нашем позоришту и прославља своје 50. извођење 16.11. на даскама Звездара театра. Ова представа је у Звездара театру гостовала много пута, а сала је сваки пут била попуњена до последњег места. Осим тога што овај важан јубилеј прослављају баш у нашем позоришту, овог пута ће представа бити преведена и на српски знаковни језик у оквиру акције Да чујемо позориште коју Звездара театар реализује захваљујући компанији Јапан Тобако Интернешнл, а у сарадњи са Асоцијацијом тумача српског знаковног језика (АТСЗЈ), Градском организацијом глувих и подршком Града Београда.

 

Рамбо Амадеус - Вече гломазне поезије

 

РАМБО АМАДЕУС У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ

 

Рамбо Амадеус ће 17.11. извести своје Вече гломазне поезије и расклиматаног jazz-a које публика сваки пут испрати смехом и аплаузом. Идеалан начин да проведете новембарски петак и да у викенд уђете добро расположени!

Поред ових представа угостићемо још и представу Доктор Шустер Душана Ковачевића у извођењу Милановачког позоришта и представу Индиго Душана Премовића.

 

КУПИТЕ УЛАЗНИЦЕ И ОСТВАРИТЕ ПОПУСТ

 

Подсећамо вас да улазнице за наша извођења можете да купите и онлајн путем сајта позоришта 24/7. Билетарница је отворена сваког радног дана од 9 до 20 часова, суботом од 11 до 15 часова и два сата пре почетка представе и недељом два сата пре почетка представе.

Обезбедили смо и попусте за одређене категорије публике, као што су ђаци, студенти, пензионери, корисници Лајф плус картице, корисници Corporate VIP услуга и чланови читалачког клуба ИК Геопоетика. Више информација о начинима на које можете да остварите своје право на попуст можете пронаћи на страници Попуст на цену улазница у Звездара театру.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ЛАНСИРАЊЕ МЕЂУ ЗВЕЗДЕ: ЛЕТ ПТИЦЕ И ПТИЦА

  Милена Дравић и Драган Николић били су, можемо слободно рећи, највећи глумачки пар на нашој домаћој сцени. Обоје веома успешни у свом послу, а толико пријатни и непосредни у приватном животу, Милена и Гага постали су симбол правих глумачких…

Детаљније

ВОЗ ГОСТУЈЕ У ПОЗОРИШТУ УЛИСИС

  Представа „Воз“ по тексту Кормака Макартија у адаптацији и режији Воје Брајовића, гостује 16. и 17. августа у позоришту „Улисис“ на Брионима. Ова дуодрама у којој играју Воја Брајовић и Сергеј Трифуновић извешће се у Тврђави Минор на Малом…

Детаљније

ЛАНСИРАЊЕ МЕЂУ ЗВЕЗДЕ: БОРИВОЈЕ БОРА ТОДОРОВИЋ

    „Глумац који, не наседајући маниру, изазива наш осмех и најбоље игра прави свет, онај између кентa и вискија.“     Један од највећих великана глумачке сцене несумњиво је Боривоје Бора Тодоровић. Једнако успешан у позоришту, на телевизији, радију…

Детаљније