Vesti

УЛАЗНИЦЕ ЗА НОВЕМБАРСКА ИЗВОЂЕЊА

(Продаја улазница за новембарска извођења у Звездара театру почиње у понедељак у 13)

 

Из представе Клаустрофобична комедија Фотограф: Никола Вукелић

 

Од данас у 13 часова можете купити улазнице за новембарска извођења представа у Звездара театру.

 

ЈУБИЛЕЈ ПРЕДСТАВЕ ХИПНОЗА ЈЕДНЕ ЉУБАВИ

 

Новембар отварамо представом Хипноза једне љубави Душана Ковачевића и то њеним 50. извођењем! Представа Хипноза једне љубави је одушевљавала публику сваким својим извођењем, а улазнице су се увек распродале у првих неколико дана од почетка продаје. За мање од годину дана, ова хит представа стигла је до свог првог јубилеја!

Осим овог јубилеја, представа Велики талас слави своје 50. извођење, а представа Сокин и Босина своје 150. извођење.

 

ГОСТУЈУЋЕ ПРЕДСТАВЕ У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ

 

Поред ваших омиљених представа са нашег редовног репертоара и оних које сте ставили у своје листе жеља, моћи ћете да погледате и неколико гостујућих представа у нашем позоришту овог месеца!

 

Из представе Бетон Махала Фото: Самир Делић

 

БЕТОН МАХАЛА У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ

 

Представа Бетон махала из Новог Пазара поново гостује у нашем позоришту и прославља своје 50. извођење 16.11. на даскама Звездара театра. Ова представа је у Звездара театру гостовала много пута, а сала је сваки пут била попуњена до последњег места. Осим тога што овај важан јубилеј прослављају баш у нашем позоришту, овог пута ће представа бити преведена и на српски знаковни језик у оквиру акције Да чујемо позориште коју Звездара театар реализује захваљујући компанији Јапан Тобако Интернешнл, а у сарадњи са Асоцијацијом тумача српског знаковног језика (АТСЗЈ), Градском организацијом глувих и подршком Града Београда.

 

Рамбо Амадеус - Вече гломазне поезије

 

РАМБО АМАДЕУС У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ

 

Рамбо Амадеус ће 17.11. извести своје Вече гломазне поезије и расклиматаног jazz-a које публика сваки пут испрати смехом и аплаузом. Идеалан начин да проведете новембарски петак и да у викенд уђете добро расположени!

Поред ових представа угостићемо још и представу Доктор Шустер Душана Ковачевића у извођењу Милановачког позоришта и представу Индиго Душана Премовића.

 

КУПИТЕ УЛАЗНИЦЕ И ОСТВАРИТЕ ПОПУСТ

 

Подсећамо вас да улазнице за наша извођења можете да купите и онлајн путем сајта позоришта 24/7. Билетарница је отворена сваког радног дана од 9 до 20 часова, суботом од 11 до 15 часова и два сата пре почетка представе и недељом два сата пре почетка представе.

Обезбедили смо и попусте за одређене категорије публике, као што су ђаци, студенти, пензионери, корисници Лајф плус картице, корисници Corporate VIP услуга и чланови читалачког клуба ИК Геопоетика. Више информација о начинима на које можете да остварите своје право на попуст можете пронаћи на страници Попуст на цену улазница у Звездара театру.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

150. ИЗВОЂЕЊЕ ПРЕДСТАВЕ САВРШЕН КРОЈ

  Представа Савршен крој, по тексту  Владимира Ђурђевића биће изведена 150. пут 21. јануара од 20 часова на Новој сцени Звездара театра.     Ова помало комична фарса која у једном чину разоткрива све мушке слабости, прати двојицу средовечних и…

Детаљније

ПОНОВО РАДИ БИЛЕТАРНИЦА

  Билетарница Звездара театра од данас ради уобичајено, сваког радног дана од 9 до 20 часова, суботом од 11 до 15 часова и два сата пре почетка представе. Улазнице можете купити и на лакши и једноставнији начин, онлајн путем сајта…

Детаљније

21 ГОДИНА СА МАТИЈОМ БЕЋКОВИЋЕМ

  Вече са Матијом је традиционални добротворни програм који Матија Бећковић одржава у Звездара театру. Наш уважени песник и академик ће 28.12. говорити своје објављене и неке нове стихове, а приход од продаје улазница и донаторских прилога уступа заједно са…

Детаљније