Vesti

УЛАЗНИЦЕ ЗА НОВЕМБАРСКА ИЗВОЂЕЊА

(Продаја улазница за новембарска извођења у Звездара театру почиње у понедељак у 13)

 

Из представе Клаустрофобична комедија Фотограф: Никола Вукелић

 

Од данас у 13 часова можете купити улазнице за новембарска извођења представа у Звездара театру.

 

ЈУБИЛЕЈ ПРЕДСТАВЕ ХИПНОЗА ЈЕДНЕ ЉУБАВИ

 

Новембар отварамо представом Хипноза једне љубави Душана Ковачевића и то њеним 50. извођењем! Представа Хипноза једне љубави је одушевљавала публику сваким својим извођењем, а улазнице су се увек распродале у првих неколико дана од почетка продаје. За мање од годину дана, ова хит представа стигла је до свог првог јубилеја!

Осим овог јубилеја, представа Велики талас слави своје 50. извођење, а представа Сокин и Босина своје 150. извођење.

 

ГОСТУЈУЋЕ ПРЕДСТАВЕ У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ

 

Поред ваших омиљених представа са нашег редовног репертоара и оних које сте ставили у своје листе жеља, моћи ћете да погледате и неколико гостујућих представа у нашем позоришту овог месеца!

 

Из представе Бетон Махала Фото: Самир Делић

 

БЕТОН МАХАЛА У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ

 

Представа Бетон махала из Новог Пазара поново гостује у нашем позоришту и прославља своје 50. извођење 16.11. на даскама Звездара театра. Ова представа је у Звездара театру гостовала много пута, а сала је сваки пут била попуњена до последњег места. Осим тога што овај важан јубилеј прослављају баш у нашем позоришту, овог пута ће представа бити преведена и на српски знаковни језик у оквиру акције Да чујемо позориште коју Звездара театар реализује захваљујући компанији Јапан Тобако Интернешнл, а у сарадњи са Асоцијацијом тумача српског знаковног језика (АТСЗЈ), Градском организацијом глувих и подршком Града Београда.

 

Рамбо Амадеус - Вече гломазне поезије

 

РАМБО АМАДЕУС У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ

 

Рамбо Амадеус ће 17.11. извести своје Вече гломазне поезије и расклиматаног jazz-a које публика сваки пут испрати смехом и аплаузом. Идеалан начин да проведете новембарски петак и да у викенд уђете добро расположени!

Поред ових представа угостићемо још и представу Доктор Шустер Душана Ковачевића у извођењу Милановачког позоришта и представу Индиго Душана Премовића.

 

КУПИТЕ УЛАЗНИЦЕ И ОСТВАРИТЕ ПОПУСТ

 

Подсећамо вас да улазнице за наша извођења можете да купите и онлајн путем сајта позоришта 24/7. Билетарница је отворена сваког радног дана од 9 до 20 часова, суботом од 11 до 15 часова и два сата пре почетка представе и недељом два сата пре почетка представе.

Обезбедили смо и попусте за одређене категорије публике, као што су ђаци, студенти, пензионери, корисници Лајф плус картице, корисници Corporate VIP услуга и чланови читалачког клуба ИК Геопоетика. Више информација о начинима на које можете да остварите своје право на попуст можете пронаћи на страници Попуст на цену улазница у Звездара театру.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ОТКАЗАНА ГЕНЕРАЛНА ПРОБА САМОУБИСТВА

    Представа „Генeрална проба самоубиства” која је требало да се изведе вечерас је отказана. Представа ће се одиграти 1. јуна. Карте које сте имали за отказано извођење 25.5. можете искористити у новом термину. Хвала на разумевању.

Детаљније

РЕПЕРТОАР ЗА ЈУН ЈЕ СПРЕМАН

  Продаја улазница за јун је почела данас у подне! Спремили смо и последњи репертоар у овој сезони.     Месец почињемо представом Љубав у Савамали, која је настала према тексту Ивана Лалића у режији Даријана Михајловића. У представи играју Феђа…

Детаљније

УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ ИЗ ПРИЈЕДОРА

  Награде које је екипа представе „Осама-Касаба у Њујорку“ освојила на 14. Међународном фестивалу позоришта „Златна вила“ у Приједору уручене су синоћ, након извођења представе у Звездара театру.     На овом фестивалу који је трајао од 18. до 24.…

Детаљније