Вести

АНКЕТА: 5 ЗА ПРЕТХОДНУ СЕЗОНУ, ОМИЉЕНА ХИПНОЗА!

02.10.2018.
 

Претходна сезона у Звездара театру је према гласовима посетилаца нашег сајта била одлична, са просечном оценом 4,78! Од 1.073 учесника у нашој онлајн анкети, њих 903 (84%) оценило је позоришну сезону 2017/2018. са оценом 5!


 



Врло добром (оцена 4) претходну сезону је оценило 137 посетилаца, добром (оцена 3) 15, а најниже оцене (2 и 1) дало је 18 учесника у анкети.

У анкети коју смо спровели међу посетиоцима нашег сајта, занимало нас је и који им је и омиљени комад са репертоара Звездара театра. „Хипноза једне љубави”, Душана Ковачевића је убедљиво на првом месту са 40.85 % гласова. На другом месту је представа „Воз”, Кормака Макартија у режији Воје Брајовића, а на трећем „Клаустрофобична комедија”, Душана Ковачевића.

Представе „Корешподенција" и „Осама - Касаба у Њујорку” премијерно су изведене у фебруару, односно априлу ове године и подједнако смо поносни на успех који су до сада оствариле. Ове две најмлађе представе са репертоара Звездара театра су такође наишле на добре коментаре код публике, која их је погледала за ово кратко време, и верујемо да ће број оних који ће вам препоручити ове комаде бити у сталном порасту!

 

 



Дело, режија и глумачка подела су најчешћи критеријум за избор представе са нашег репертоара, и то је начин на који се учесници анкете (њих 62%) одлучују за позоришни комад који ће погледати. Препорука пријатеља односно познаника је други најчешћи критеријум по ком се бира представа, док су позоришна критика, медији и комнтари на друштвеним мрежама занемарљиви у односу на прва два.

 



 

С обзиром да је онлајн куповина најбржи и најједноставнији начин за куповину карата за наше представе, занимало нас је и да ли онлајн продаја заиста олакшава куповину улазница - више од 85% учесника у анкети одговорило је позитивно! 

 



Захваљујемо се свим учесницима у анкети, која ће нам помоћи да унапредимо наше услуге и још више се потрудимо да свака посета Звездара театру буде позитивно и незаборавно искуство.

Позивамо вас да будете део наше галаксије легендараних тренутака и у новој сезони 2018/2019. која почиње 8. октобра и погледате неку од представа са нашег репертоара!