Vesti

ПРВИ РЕПЕРТОАР ЗА 2021. ГОДИНУ ЈЕ СПРЕМАН

 

У новој 2021. години Звездара театар наставља са матине представама које ће бити извођене викендима са почетком у 12 часова. Овог јануара на репертоару је шест представа за које карте можете најбрже и најједноставније купити онлајн преко нашег сајта. Продаја улазница за јануарска извођења почиње сутра, 26.12. у 10 часова.

 

Годину почињемо са представом Хипноза једне љубави, Душана Ковачевића, која је на репертоару 16. јануара. Дан касније, 17.1. на сцени Звездара театра биће изведена представа Тре сореле, Стевана Копривице.

Викенд након овог резервисан је за Љубав у Савамали, Ивана Лалића, која се изводи 23. јануара и Бајку о позоришту, Владимира Ђурђевића, која је на репертоару 24. јануара.

Осама-Касаба у Њујорку, Владимира Кецмановића биће одиграна 30.1. а у недељу 31. јануара, Вечера будала, Франсиса Вебера.

С обзиром на епидемиолошку ситуацију, значиће нам да у што већем броју купујете карте преко нашег онлајн сервиса, како бисмо избегли чекање у редовима испред благајне и олакшали свима да дођу до карата. Још један важан аргумент иде у прилог онлајн куповини, а то је да се новац приликом отказивања представе аутоматски рефундира на рачун купца док је за улазнице купљене на билетарници рефундацију потребно извршити на месту куповине.

За оне који нису у могућности да улазнице набаве онлајн, благајна ће бити отворена 26. и 27. децембра 10-12 часова, потом од 28. до 30. децембра у периоду од 12-18 сати, а након празничне паузе билетарница почиње са радом у петак, 8. јануара 12-18 часова и током овог месеца ће радити петком 12-18 и суботом и недељом 10-12 часова.

Желимо вам да у предстојећим празницима пронађете мир и у ово специфично време не заборавите да је позориште место које лечи, ако не друго, макар душу…

Пуно лепшу 2021. годину жели вам Звездара театар!

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

НЕКОЛИКО КЛИКОВА ДО УЛАЗНИЦА ЗА НАШЕ ПРЕДСТАВЕ

  Од увођења онлајн куповине карата, пре пет година, успели смо да смањимо редове испред благајне позоришта, скоро у потпуности елиминисали гужве на билетарници и омогућили нашим посетиоцима да на најбржи и најједноставнији начин дођу до карата.     Претходне […]

Детаљније