Vesti

ВАШЕ ОМИЉЕНЕ ПРЕДСТАВЕ И У 2019. ГОДИНИ

 

Данас 18.12. тачно у подне почиње продаја улазница за јануар! Након прзничне паузе сезону настављамо представом Осама – Касаба у Њујорку, која је настала премa роману Осама Владимира Кецмановића у драматизацији Косте Пешевског и Дарка Бајића који је и редитељ представе. 

 

 

Млада глумачка екипа никога до сада није оставила равнодушним, показали су раскошан таленат и велики дар за сцену у којем публика ужива током читаве представе. Андрија Кузмановић, Јован Јовановић, Ива Илинчић, Бранко Јанковић, Исидора Симијоновић и Амар Ћоровић су млада екипа која ће вас прва сачекати у 2019 – 16. јануара, а потом и 21. и 31. јануара.
 
Не пропустите нову представу Љубав у Савамали, Ивана Лалића у режији Даријана Михајловића у којој играју Феђа Стојановић, Елизабета Ђоревска, Мина Совтић, Бранко Видаковић, Милан Васић, Лена Богдановић и Никола Шурбановић.
 

 

Корешподенција, Б. Пекића и Б. Михајловића Михиза у режији Горчина Стојановића је најнаграђиванија представа у претходним месецима, а глумачу поделу чине Бранислав Лечић, Славко Штимац, Аница Добра, Јоаким Тасић, Јелена Ступљанин и Бранко Видаковић. 

 

Улазнице за позориште могу бити сјајан поклон за новогодишње празнике, Божић, рођендане, годишњице… Више информација о поклон ваучерима потражите на следећем линку.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ПОЧЕЛА ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА МАРТ

  Данас у 14 часова почела је продаја улазница за март!     Овог месеца Звездара театар припрема премијеру представе „Феликс“ која је рађена по истоименом роману Владимира Кецмановића у адаптацији Косте Пешевског и Дарка Бајића, који је и редитељ…

Детаљније

ПОЧЕЛА ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА ФЕБРУАР

  Данас, 21.1. тачно у подне почела је продаја улазница за фебруар! Потрудили смо се да обезбедимо довољан број играња за наше најтраженије представе и надамо се да ће већина вас успети да дође до улазница.     За представу…

Детаљније

ДЕЦЕМБАРСКЕ ЧАРОЛИЈЕ СУ СПРЕМНЕ

  Стигли смо и до последњег месеца у овој години, дочекујемо га свечано и узбудљиво како и доликује једном децембру! Представа Љубав у Савамали према новом тексту Ивана Лалића у режији Даријана Михајловића у којој играју Феђа Стојановић, Елизабета Ђоревска, Бранко Видаковић,…

Детаљније