Vesti

ВАШЕ ОМИЉЕНЕ ПРЕДСТАВЕ И У 2019. ГОДИНИ

 

Данас 18.12. тачно у подне почиње продаја улазница за јануар! Након прзничне паузе сезону настављамо представом Осама – Касаба у Њујорку, која је настала премa роману Осама Владимира Кецмановића у драматизацији Косте Пешевског и Дарка Бајића који је и редитељ представе. 

 

 

Млада глумачка екипа никога до сада није оставила равнодушним, показали су раскошан таленат и велики дар за сцену у којем публика ужива током читаве представе. Андрија Кузмановић, Јован Јовановић, Ива Илинчић, Бранко Јанковић, Исидора Симијоновић и Амар Ћоровић су млада екипа која ће вас прва сачекати у 2019 – 16. јануара, а потом и 21. и 31. јануара.
 
Не пропустите нову представу Љубав у Савамали, Ивана Лалића у режији Даријана Михајловића у којој играју Феђа Стојановић, Елизабета Ђоревска, Мина Совтић, Бранко Видаковић, Милан Васић, Лена Богдановић и Никола Шурбановић.
 

 

Корешподенција, Б. Пекића и Б. Михајловића Михиза у режији Горчина Стојановића је најнаграђиванија представа у претходним месецима, а глумачу поделу чине Бранислав Лечић, Славко Штимац, Аница Добра, Јоаким Тасић, Јелена Ступљанин и Бранко Видаковић. 

 

Улазнице за позориште могу бити сјајан поклон за новогодишње празнике, Божић, рођендане, годишњице… Више информација о поклон ваучерима потражите на следећем линку.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

РЕПЕРТОАР ЗА ЈУН ЈЕ СПРЕМАН

  Продаја улазница за јун је почела данас у подне! Спремили смо и последњи репертоар у овој сезони.     Месец почињемо представом Љубав у Савамали, која је настала према тексту Ивана Лалића у режији Даријана Михајловића. У представи играју Феђа…

Детаљније

ПОЧЕЛА ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА МАЈ

  Данас, тачно у подне, почела је продаја улазница за мај!     Због изузетно великог интересовања за представу „Осама – Касаба у Њујорку” обезбедили смо четири термина-7, 15, 17. и 31. мај. У представи која је настала према роману…

Детаљније

ПОЧЕЛА ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА МАРТ

  Данас у 14 часова почела је продаја улазница за март!     Овог месеца Звездара театар припрема премијеру представе „Феликс“ која је рађена по истоименом роману Владимира Кецмановића у адаптацији Косте Пешевског и Дарка Бајића, који је и редитељ…

Детаљније