Vesti

РЕПЕРТОАР БЕОГРАДСКЕ ЛЕТЊЕ СЦЕНЕ

 

Овог лета сви љубитељи позоришта имаће прилику да од 25. јуна до 20. јула уживају у представама које ће се свако вече изводити у оквиру манифестације Београдска летња сцена – Позориште на Ташмајдану.


У манифестацији учествује и Звездара театар са представом „Вечера будала” по тексту Франсиса Вебера у режији Божидара Ђурђевића, коју ће сви заинтересовани моћи да погледају 11. и 12 јула. Улазнице за ову представу доступне су онлајн и на благајни Звездара театра, где се могу купити сваког радног дана од 11 до 18 часова.
Цео репертоар манифестације Београдска летња сцена – Позориште на Ташмајдану можете преузети овде.
У манифестацији учествују београдска институционална и друга позоришта из наше земље. Представе ће се изводити у вечерњем термину од 21 сат, а на Малој сцени од 18 часова изводиће се представе за младе.
Свака установа културе продаваће улазнице за своје представе. Од уторка, 9. јуна почиње са радом благајна на стадиону Ташмајдан, где ће такође моћи да се набаве неке од улазница. Ова благајна, на којој ћете моћи да се распитате о свим програмима који ће бити организовани на Београдској летњој сцени, радиће сваког радног дана од 11 до 19 часова и суботом од 11 до 15 часова.
Манифестацију Београдска летња сцена – Позориште на Ташмајдану организује Град Београд, на иницијативу Секретаријата за културу и београдских позоришта. Цена карата за представе на Вечерњој сцени је 500 динара, а за представе на Малој сцени 250 динара. Места нису нумерисана.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ОТКАЗАНЕ ПРЕДСТАВЕ НА БЕОГРАДСКОЈ ЛЕТЊОЈ СЦЕНИ

  Драги љубитељи позоришта, Услед промене епидемиолошке слике Град Београд зауставља извођење позоришног програма на Ташмајдану. Извођења свих представа су отказана, па и представе Звездара театра „Вечера будала”, која је била заказана за 11. и 12. јул. Публици која је […]

Детаљније

РАСПРОДАТА ВЕЧЕРА БУДАЛА НА ТАШМАЈДАНУ

  Драги љубитељи позоришта, Све улазнице за извођење представе „Вечера будала” 11. и 12. јула на манифестацији Београдска летња сцена – Позориште на Ташмајдану су распродате.  Од 1. јула више неће радити благајна Звездара театра на којој сте могли да […]

Детаљније

ИНТЕРВЈУ: БОЖИДАР ЂУРОВИЋ

  Представа „Вечера будала“ која је настала по тексту Франсиса Вебера у режији Божидара Ђуровића, биће изведена 11. и 12. јула на манифестацији Београдска летња сцена – Позориште на Ташмајдану. Глумачку екипу ове представе, која је премијерно изведена 2008. године, […]

Детаљније