Vesti

УЗБУДЉИВИ НОВЕМБАР УЗ ПРЕМИЈЕРУ И КОНЦЕРТ

 

Новембар у Звездара театар доноси две лепе вести: премијеру представе Берачи снова, Владимира Ђурђевића у режији Божидара Ђуровића и концерт Лене Ковачевић под називом Добровече у позоришту- концерт Лене Ковачевић. Радујемо се сусретима са нашим драгом публиком и позивамо вас да данас тачно у подне купите своје карте за новембарски репертоар. 

Фото: Jaков Симовић

Месец почињемо премијером представе Берачи снова, Владимира Ђурђевића у режији Божидара Ђуровића, за коју је сценографију радио Герослав Зарић, костимограф је Марина Вукасовић Меденица, композитор Зоран Ерић. У представи играју: Хаџи Ненад Маричић, Биљана Ђуровић, Бојана Стојковић, Стефан Јевтовић, Синиша Убовић, Иван Јевтовић, Јоаким Тасић. Премијера је планирана за 6.11. у 19.30. Репризе су 7, 9, 15. и 27.11. Прича Берачи снова прати живот породице која покушава да се обогати гајећи малине. Ипак, испоставиће се да су малине само миље испод којег се крију много важније животне теме данашњице испричане кроз занимљиве и духовите ликове.

Фото: Ирина Дуплевскаја 

Након премијере, 10.11. ће бити одржано Добровече у позоришту – концерт Лене Ковачевић.

Вече у Звездара театру биће својеврсно музичко путовање које у ово посебно време прича причу музике, на даскама које живот значе. Звездара има посебно значење за саму Лену, која је на неки начин одрасла иза и испред кулиса овог позоришта.

Представе Осама – касаба у Њујорку, Хипноза једне љубави, Тре сореле у новембру ће бити изведене у по два термина, а на репертоару су још и Бајка о позоришту, Воз, Арзамас, Вечера будала, Клаустрофобична комедија и Корешподенција.

Фото: Никола Вукелић

Протекла сезона је била јубиларна. Тим поводом припремили смо филм под називом Првих тридесетпет година Звездара театра. Филм је објављен на јутјуб каналу нашег позоришта. Позивамо вас да га погледате.

У складу са свим препорученим мерама превенције чинимо све да позориште буде безбедно место, а да истовремено не изостане посебан осећај гледања представе.

Улазнице можете једноставно и брзо купити путем сајта позоришта. Тако купљене улазнице не морате штампати, бар-код може бити очитан са мобилног телефона.

Добродошли у узбудљиви новембар у галаксији легендарних тренутака!

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ОТКАЗАНА ПРЕМИЈЕРА ПРЕДСТАВЕ БЕРАЧИ СНОВА

  Поштована публико,   Најављена премијера представе Берачи снова је отказана. Разлози за отказивање су двојаки: са једне стране то су техничке препреке које су продужиле рад на представи, али и превентивни разлози које диктира тренутна епидемиолошка ситуација.   Ускоро […]

Детаљније

ИНТЕРВЈУ: БОЖИДАР ЂУРОВИЋ

  Представа „Вечера будала“ која је настала по тексту Франсиса Вебера у режији Божидара Ђуровића, биће изведена 11. и 12. јула на манифестацији Београдска летња сцена – Позориште на Ташмајдану. Глумачку екипу ове представе, која је премијерно изведена 2008. године, […]

Детаљније