Vesti

МАРТОВСКЕ ПОСЛАСТИЦЕ СУ СПРЕМНЕ

 

Репертоар за март је спреман, а продаја улазница је почела на благајни позоришта и онлајн путем линка! Овог месеца посебно издвајамо јединствено музичко искуство – концерт браће Теофиловића 29. марта у 19.30.

 

Због великог интересовања поново ће нам у госте доћи трупа из Новог Пазара која ће извести представу „Бетон махала”  24. марта, у режији Бранислава Трифуновића и Рифата Рифатовића.

Прошли месец почели смо са премијером представе Корешподенција”, Б. Пекића и Б. Михајловића Михиза, у режији Горчина Стојановића. У представи играју Бранислав Лечић, Славко Штимац, Аница Добра, Јоаким Тасић, Јелена Ступљанин и Бранко Видаковић. Овог месеца можете је погледати у два термина – 10. и 21. марта.

 

Поклон ваучери су новина коју смо увели због интересовања наше публике. Ваучере је могуће купити на билетарници позоришта, један ваучер важи за две улазнице и може бити диван поклон за пријатеље, породицу, пословне сараднике или драге даме чији нас посебан дан очекује 8. марта. Више информација потражите на линку.

Такође вас подсећамо да су представе намењене особама које су старије од дванаест година, као и да након почетка представе улазак у салу није могућ због ометања глумаца и публике која је стигла на време.

ПУТУЈЕМО ШИРОМ СРБИЈЕ

 

Март ће бити месец путовања за неколико представа са нашег репертоара. Новосадска публика ће бити у прилици да види извођење „Корешподенције”, Борислава Пекића у режији Горчина Стојановића, 1. марта, затим Генералну пробу самоубиства”, Душана Ковачевића 23. марта, док ће комедијаСавршен крој” пред Новосађанима бити 29. марта.

Екипа представе Кумови”, Душана Ковачевића гостоваће у Нишу 14. марта, а двојац представе „Воз”, Сергеј Трифуновић и Воја Брајовић ће наступати у Петровцу 22. марта.

„Корешподенција” након београдске и новосадске премијере у фебруару, путује за Пожаревац 30. марта.

У Младеновцу, 19. марта гостује екипа представе „Клаустрофобична комедија”, Душана Ковачевића у режији Дарка Бајића, у којој играју: Љубомир Бандовић, Невена Ристић, Марко Јанкетић, Зоран Цвијановић, Славко Штимац, Јована Стојиљковић и Вања Јанкетић.

ХИПНОЗА У БЕЧУ

 

„Хипноза једне љубави”, Душана Ковачевића у којој играју Љубомир Бандовић, Аница Добра, Мина Совтић, Драган Петровић Пеле и Иван Михаиловић имаће своје представљање пред публиком у Бечу, 4. марта.

 

Ова бајковита прича о онима који одлазе и онима који остају, како је написала позоришна критичарка Ана Тасић, “усамљени и обасјани светлуцањем звезда на сценском небу” имала је своју премијеру 17. децембра 2016. године, а сваког месеца се у Звездара театру тражи карта више за извођење ове представе која је увек распродата.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

10 ГОДИНА И 200 ИЗВОЂЕЊА ГЕНЕРАЛНЕ ПРОБЕ САМОУБИСТВА

  Представа „Генерална проба самоубиства” писца и редитеља представе Душана Ковачевића 12. децембра слави велики јубилеј, 200. извођење у Звездара театру. Премијерно је одиграна истог датума 2008. године, па тако овом приликом славимо и 10 година представе. Глумачку екипу чине…

Детаљније

УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ ЈОАКИМУ ТАСИЋУ

  Награда Ардалион за најбољег младог глумца и награда Политике „Авдо Мујчиновић” уручене су синоћ, 29. новембра, глумцу Јоакиму Тасићу након представе Корешподенција на сцени Звездара театра. Јоаким је ове награде освојио на 23. Југословенском позоришном фестивалу у Ужицу који…

Детаљније

КРОЗ ЗВЕЗДАРИН ТЕЛЕСКОП: ДАРИЈАН МИХАЈЛОВИЋ

  Даријан Михајловић је режирао представу „Љубав у Савамали” Звездара театра, која је премијерно изведена 16. новембра. Дипломирао је на катедри за Позоришну и радио режију на Факултету драмских уметности у Београду.  Режирао је преко четрдесет драма и четири опере. Ванредни…

Детаљније