Vesti

ОЦЕНА 9,83 СТИГЛА ИЗ ЗАЈЕЧАРА

Из представе Хипноза једне љубави

 

Представа Хипноза једне љубави је освојила невероватно високу оцену публике на 26. Данима Зорана Радмиловића у Зајечару. Драган Петровић Пеле је добио награду “Зоранов брк” на истом фестивалу.

Представа је изведена 7. вече фестивала, а испраћена је овацијама и дугим аплаузом. Драган Петровић Пеле је изразио своје задовољство што је добио ову значајну награду.

Позоришни фестивал Дани Зорана Радмиловића организује Фондација Зоран Радмиловић и позориште Зоран Радмиловић из Зајечара од 1993. године.

Представа Хипноза једне љубави публику одушевљава од своје премијере у децембру 2016. године, а током нешто мање од годину дана изведена је готово 50 пута. Представа је гостовала на многим фестивалима и освојила значајне награде.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ОТКАЗАНА ГЕНЕРАЛНА ПРОБА САМОУБИСТВА

    Представа „Генeрална проба самоубиства” која је требало да се изведе вечерас је отказана. Представа ће се одиграти 1. јуна. Карте које сте имали за отказано извођење 25.5. можете искористити у новом термину. Хвала на разумевању.

Детаљније

РЕПЕРТОАР ЗА ЈУН ЈЕ СПРЕМАН

  Продаја улазница за јун је почела данас у подне! Спремили смо и последњи репертоар у овој сезони.     Месец почињемо представом Љубав у Савамали, која је настала према тексту Ивана Лалића у режији Даријана Михајловића. У представи играју Феђа…

Детаљније

УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ ИЗ ПРИЈЕДОРА

  Награде које је екипа представе „Осама-Касаба у Њујорку“ освојила на 14. Међународном фестивалу позоришта „Златна вила“ у Приједору уручене су синоћ, након извођења представе у Звездара театру.     На овом фестивалу који је трајао од 18. до 24.…

Детаљније