Vesti

ГОСТОВАЊА ЗВЕЗДАРИНИХ ПРЕДСТАВА У ОКТОБРУ

 

Нова сезона Звездара театра почиње 8.октобра, на дан када позориште обележава 35 година постојања! На сцени Звездара театра поново ће се, после летње паузе, играти омиљене представе попут „Хипнозе једне љубави“, „Клаустрофобичне комедије“, „Феликса“ и многих других. Али, представе овог позоришта гостоваће и на бројним другим сценама током октобра.

 

Фото: Никола Вукелић

Представа „Љубав у Савамали“ по тексту Ивана Лалића у режији Даријана Михајловића гостоваће 5. октобра у Младеновцу у Центру за културу и туризам. Глумачку екипу ове представе чине Феђа Стојановић, Елизабета Ђоревска, Мина Совтић, Бранко Видаковић, Милан Васић, Лена Богдановић и Никола Шурбановић.

„Клаустрофобична комедија“ по тексту Душана Ковачевића у режији Дарка Бајића гостује у новосадском „Позоришту младих“ 10. октобра. „Клаустрофобична комедија“ је представа са дугом традицијом у Звездара театру, прва представа коју је за ово позориште писао и режирао Душан Ковачевић 1987. године. Обновљена је 2015. године у режији Дарка Бајића.

 

Фото: Никола Вукелић

Екипа представе „Корешподенција“ спрема се за пут у иностранство. Представа ће гостовати у Торонту 19. и 20. октобра у Исабел Бадер театру са којим Звездара театар већ дужи период има добру сарадњу. Публици у Торонту представиће се глумци Бранислав Лечић, Славко Штимац, Аница Добра, Јоаким Тасић, Јелена Ступљанин и Бранко Видаковић.

Најновија представа Звездара театра „Феликс“ која је настала по истоименом роману Владимира Кецмановића у драматизацији Косте Пешевског и Дарка Бајића који је и редитељ представе гостује 22.октобра у Културном центру Панчева.

Послење гостовање најављено је за 24. октобар, када ће представа „Осама-Касаба у Њујорку“ бити одиграна на сцени Народног позоришта Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“ у Зајечару.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ГОСТОВАЊА У МАРТУ

  Овог месеца представе Звездара театра гостују на бројним домаћим, али и иностраним сценама.     Екипа представе „Кумови“, коју чине Драган Петровић Пеле, Даница Максимовић, Бранимир Брстина, Милица Михајловић и Радослав Миленковић, путује у Нови Сад. Гостовање је заказано […]

Детаљније

ПРЕДСТАВЕ ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА У НОВОМ САДУ

  Представа „Љубав у Савамали“ 18. јануара гостује у Позоришту младих, први пут пред новосадском публиком. Крајем месеца и екипа представе „Осама-Касаба у Њујорку“ путује у Нови Сад на гостовање које је заказано за 30. јануар.     Представа „Љубав у […]

Детаљније