Vesti

ФЕБРУАРСКИ РЕПЕРТОАР ЈЕ СПРЕМАН

 

Фебруарски репертоар је спреман, а продаја улазница почиње 20. јануара тачно у подне!

 

Фото: Никола Вукелић

Представа „Тре сореле“ по тексту Стевана Копривице у режији Милана Караџића биће премијерно изведена 7. фебруара. Ову представу која је била на репертоару Звездара театра од 2004. до 2011. године обнавља екипа у скоро истом саставу. Глумачку екипу чине Драган Петровић Пеле, Милутин Мима Караџић, Наташа Нинковић, Ана Франић, Слобода Мићаловић и Александар Радојичић. Представа је инспирисана легендом из Боке о три сестре које су у једној кући у Прчњу провеле цео свој живот неудате, чекајући и сањајући свог капетана.

Овог месеца биће обележен јубилеј представе „Кумови“ – 150. извођење које је заказано за 21. фебруар. Настала је по тексту и режији Душана Ковачевића. У овој комедији која приказује једно необично пријатељство између човека и пса играју Драган Петровић Пеле, Даница Максимовић, Бранимир Брстина, Милица Михајловић и Радослав Миленковић.

 

Фото: Никола Вукелић

У јеку интересовања за НИН-ову награду, погледајте представу „Арзамас“, која је недавно постављена на сцену Звездара театра у режији Љиљане Тодоровић по роману Иване Димић, који је овенчан овом престижном књижевном наградом. Глумачку екипу представе чине Бранка Петрић, Нела Михаиловић и Милан Лане Гутовић.

Представа „Пад“ по текст Браниславе Илић и Кокана Младеновића, који је и редитељ, гостује у Звездара театру 20. фебруара. Још једно гостовање заказано је за 29. фебруар када ће бити изведена представа „Бетон махала“ у продукцији позоришне трупе  „Јој, ево их ови“ из Новог Пазара.

 

Фото: Никола Вукелић

За једну од омиљених представа „Осаму-Касабу у Њујорку“ обезбеђена су чак четири термина. Не пропустите представе „Феликс“, „Љубав у Савамали“, „Бајку о позоришту“, „Хипнозу једне љубави“, „Клаустрофобичну комедију“ и друге.

Хвала што сте део галаксије легендарних тренутака.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ЧЕКАЈУ ВАС МАРТОВСКЕ ЧАРОЛИЈЕ

  Репертоар за март је спреман – продаја почиње у понедељак 24.2. у 12 часова!   Фото: Никола Вукелић   Представа Тре сореле која је премијерно обновљена прошлог месеца изазвала је велико интересовање публике и медија. Писац је Стеван Копривица, редитељ Милан […]

Детаљније

У ДЕЦЕМБРУ ПРЕМИЈЕРА И ЈУБИЛЕЈ

  Спреман је и последњи репертоар у овог години. Продаја улазница почиње данас у 12 часова.   Фото: Никола Вукелић У њему ћете пронаћи нову представу чија је драматизација настала према роману Иване Димић Арзамас, у режији Љиљане Тородровић. Роман који […]

Детаљније

НОВЕМБАРСКИ РЕПЕРТОАР ЈЕ СПРЕМАН

  Спремили смо репертоар за новембар! Продаја улазница почела је данас у 11 часова.   Фото: Никола Вукелић Месец почињемо представом Осама – Касаба у Њујорку, која је настала према роману Владимира Кецмновића у драматизцији Косте Пешевског и Дарка Бајића, који […]

Детаљније