Vesti

ЈОШ ЈЕДАН КОНЦЕРТ ЛЕНЕ КОВАЧЕВИЋ 16. НОВЕМБРА

 

Након што су карте за концерт “Добровече у позоришту-концерт Лене Ковачевић”, који је заказан за  10. новембра у 19.30 часова на сцени “Данило Бата Стојковић” распродате у рекордном року, Лена је одлучила да своју публику обрадује другим концертом у Звездара театру. Још једно интимно и посебно вече у Звездари заказано је за 16. новембар, а карте су у продају од данас у 12 часова онлајн и на билетарници позоришта.

 

Фото: Ирина Дуплевскаја

Вече у Звездара театру биће својеврсно музичко путовање које у ово посебно време прича причу музике, на даскама које живот значе. Театар под звездаам има посебно значење за саму Лену, која је на неки начин одрасла иза и испред кулиса овог позоришта.

Концерт се организује уз подршку платформе Serbia Creates/Србија ствара, чији је Лена амбасадор.

Улазнице су у продаји на благајни Звездара театра и онлајн. Број карата је ограничен.

Ленин глас тренутно се чује од Холандије, Немачке, Грчке, до Африке и Турске. Сингл “Cafe” доживео је интернационални успех и учинио да се Лена као уметник из Србије нађе на насловним странама значајних магазина у Турској.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ОВАЦИЈЕ ПУБЛИКЕ НА КОНЦЕРТУ ЛЕНЕ КОВАЧЕВИЋ

  Уз овације публике 10. новембра је одржан први од два концерта Лене Ковачевић у Звездара театру. Уз примену свих неопходних мера заштите и распореда седења, концерт је био распродат за један дан, тако да је публика која је дошла […]

Детаљније

ДОБРОВЕЧЕ У ПОЗОРИШТУ-КОНЦЕРТ ЛЕНЕ КОВАЧЕВИЋ

  “Добровече у позоришту-концерт Лене Ковачевић”, биће одржан 10. новембра у 19.30 часова на сцени “Данило Бата Стојковић”. Ово интимно и посебно вече у Звездара театру Лена и њени музичари организују након низа концерата у Србији, региону и иностранству. Фото: […]

Детаљније