Vesti

У ДЕЦЕМБРУ ПРЕМИЈЕРА И ЈУБИЛЕЈ

 

Спреман је и последњи репертоар у овог години. Продаја улазница почиње данас у 12 часова.

 

Фото: Никола Вукелић
У њему ћете пронаћи нову представу чија је драматизација настала према роману Иване Димић Арзамас, у режији Љиљане Тородровић. Роман који је 2017. године овенчан НИН-овом наградом сада ће бити постављен на сцену, а ликове ће оживети Бранка Петрић, Нела Михаиловић и Милан Лане Гутовић. Премијера је заказана за 24. децембар на Новој сцени Звездара театра!
Представа Осама – Касаба у Њујорку слави јубилеј – педесето извођење које ће бити обележено 20. децембра.
Потрудили смо се да за све представе обезбедимо довољно термина овог месеца. Не пропустите Корешподенцију, Клаустрофобичну комедију, Хипнозу једне љубави, Феликса и друге представе нашег позоришта.
У госте нам из Зајечара долази представа Петра, чију је драматизацију према мотивима Ричарда Лорца урадио Ирфан Менсур који је и редитељ представе. У представи играју Тања Бошковић, Викторија Арсић, Наташа Петровић и Лана Караклајић.
Бићемо домаћини и путујућем Театру Вихор који ће код нас представом Тешко је рећи збогом Мира Гаврана прославити четврти рођендан и обележити педесето изођење представе. Редитељ је Марија Липковски, а играју Нина Јанковић, Иван Михаиловић и Невена Вукес.

 

Фото: Никола Вукелић

 

Годину традиционално, већ више од двадесет година, завршавамо са хуманитарном вечери поезије Матије Бећковића за које непрекидно влада велико интересовање. Вече са Матијом биће одржано 28. децембра.
Улазнице за представе могу бити сјајан поклон за Нову Годину. У понуди имамо и ваучере за представе.
Пратите наш сајт и друштвене мреже за више информација.
Подсећамо вас да улазнице можете купити и онлајн преко сајта позоришта.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ЧЕКАЈУ ВАС МАРТОВСКЕ ЧАРОЛИЈЕ

  Репертоар за март је спреман – продаја почиње у понедељак 24.2. у 12 часова!   Фото: Никола Вукелић   Представа Тре сореле која је премијерно обновљена прошлог месеца изазвала је велико интересовање публике и медија. Писац је Стеван Копривица, редитељ Милан […]

Детаљније

ФЕБРУАРСКИ РЕПЕРТОАР ЈЕ СПРЕМАН

  Фебруарски репертоар је спреман, а продаја улазница почиње 20. јануара тачно у подне!   Фото: Никола Вукелић Представа „Тре сореле“ по тексту Стевана Копривице у режији Милана Караџића биће премијерно изведена 7. фебруара. Ову представу која је била на […]

Детаљније

НОВЕМБАРСКИ РЕПЕРТОАР ЈЕ СПРЕМАН

  Спремили смо репертоар за новембар! Продаја улазница почела је данас у 11 часова.   Фото: Никола Вукелић Месец почињемо представом Осама – Касаба у Њујорку, која је настала према роману Владимира Кецмновића у драматизцији Косте Пешевског и Дарка Бајића, који […]

Детаљније