Вести

ВОЗ, 50. ПУТ ПРЕД ПУБЛИКОМ

06.10.2016.
Представа Воз

Фото: Матија Јовановић

Представа Воз, према тексту Кормака Макартија, у режији и адаптацији Воје Брајовића, биће педесети пут изведена пред публиком 13.10. у 20 часова.

Премијера представе је била 24.10.2015. и од тада је Воз игран и до шест пута месечно, на велико задовољство публике. У публици смо имали око 14 500 гледалаца, а попуњеност сале је чак 97%.

Глумачки тандем чине Воја Брајовић и Сергеј Трифуновић који одлично владају сценом, освајајући публику својим изузетним даром и глумачким умећем.

Представа Воз отвара многа значајна питања, провоцирајући нас на размишљање о важнм животним темама.

Представа је ове године реализовала веома успешну регионалну турнеју  са које је донела и награде: награда публике „Далибор Форетић“ (оцена 4,76) на 23. међународном Фестивалу малих сцена у Ријеци и награду публике за најбољу представу на 2. МИТ фестивалу на Цетињу.

Глумац Воја Брајовић је освојио награду „Жан Маролт“ за најбољег глумца на првим Данима Јурислава Коренића у Сарајеву, a награду ће му уручити Емир Хаџихафизбеговић, директор Камерног театра 55 из Сарајева, након извођења представе Воз, 9.10.2016. у Звездара театру.