Вести

СТАРИ РОК МАЈСТОРИ, КОНЦЕРТ ЕУРИДИКА ПОНОВО РАДИ

21.01.2016.


Након прошлогодишње серије концерата који су изазвали незапамћено интересовање београдске публике, бенд Стари рок мајстори који под једним именом окупља тридесеторо рокенрол хероја ’60-их година, окупиће се поново 14. и 20. фебруара на нашој позорници са почетком у 19.30 часова!

Први истински идоли старе Југославије на концерту „Еуридика поново ради“ премијерно ће свирати нумере са новог ЦД-а који су снимили на иницијативу и наговор Милутина Трнинића – адвоката по вокацији, али музичара у души. Са 25 обрада највећих светских хитова шездесетих, ова компилација је својеврсни музички луна парк који отвара врата једног времена када су звуци прве електричне гитаре одјекнули ободима „гвоздене завесе“ а Београд без икаквог осећаја инфериорности погледао ка Лондону и Њујорку.

На сцени ће се и овог пута заједно наћи Влада Џет, Дуда Лукић, Дуле Килибарда, Нова Драговић, Лари Плесничар, као и многи други чланови култних некадашњих београдских састава – „Црних бисера“, „Силуета“, „Златних дечака“, „Искри“, „Луталица“… „Након што смо потпуно неочекивано изазвали праву еуфорију домаће публике и интересовање које није успела да задовољи ни серија од три распродата концерта, били смо готово принуђени да се поново повучемо у студио. Овог 14. и 20. фебруара намеравамо да свим генерацијама које утисак о златним шездесетим граде накнадно и посредно приуштимо музички угођај којег се не би постиделе ни највеће европске и светске позорнице“, најављује Милутин, продуцент и организатор концерта.

Стари рок мајстори верују да дух који је некада владао престоницом није нестао! Позивају Вас да заједно оживимо време које данас постоји само у машти и на полицама.