Вести

ПРВИ ИСТИНСКИ ИДОЛИ БЕОГРАДА 14. И 18.2. У ЗВЕЗДАРА ТЕАТРУ!

26.01.2017.
Стари рок мајстори

Након незапамћеног интересовања београдске публике за концерте Старих рок мајстора у претходне две године, овај бенд – који под једним именом окупља тридесеторо рокенрол идола ’60-их година, наступиће поново 14. и 18. фебруара на нашој позорници, са почетком у 19.30 часова!

Први истински идоли Београда и старе Југославије, на концерту „Play it again“ премијерно ће свирати нумере са новог албума. После обраде хитова с почетка рокенрола на првом ЦД-у „Отргнуто од заборава“ и најслушанијих нумера раних шездесетих на албуму „Еуридика поново ради“, Стари рок мајстори су овог пута обрадили најпознатије рок песме друге половине шездесетих година и тако заокружили „непоновљив период у историји музике“, каже Милутин Трнинић, идејни творац овог бенда.

Са 25 обрада, ова, трећа компилација, симболично названа „Ах, та добра стара времена“, својеврсни је музички луна парк који нас још једном враћа у доба великих промена али и безбрижности са којим су рокенрол и његови следбеници заувек променили стил и начин живота својих савременика и генерација које су пристизале.

На сцени ће се и овог пута заједно наћи Дуда Лукић, Дуле Килибарда, Нова Драговић, Лари Плесничар, Влада Џет, као и многи други чланови култних некадашњих београдских састава – „Црних бисера“, „Силуета“, „Златних дечака“, „Искри“, „Луталица“…

„Овог 14. фебруара намеравамо да свим генерацијама које утисак о златним шездесетим граде накнадно и посредно, приуштимо један сасвим нов музички угођај којим, истовремено, окончавамо и својеврсно музичко путовање кроз време на које смо кренули пре три године“, додаје Трнинић, продуцент и организатор концерта.

Стари рок мајстори верују да дух који је некада владао престоницом није нестао! Позивају Вас да заједно оживимо време које данас постоји само у машти и на полицама.