Рамбо Амадеус

ВЕЧЕ ГЛОМАЗНЕ ПОЕЗИЈЕ – РАМБО АМАДЕУС

Купи улазнице Резервације

О ПРЕДСТАВИ

Писац:

Рамбо Амадеус

ПРЕМИЈЕРА

ТРАЈАЊЕ

минута

Играју

Рамбо Амадеус

Вече гломазне поезије и расклиманог jazz-а

Рамбо Амадеус на позоришним даскама Звездара Театра чита, рецитује, препричава и „припијевава“ најгломазније текстове из свог импозантног опуса.

Маестро Иван Алексијевић, вјешто пратећи вратоломне промене тема, расположења и темпа, прати га на клавиру, али и својим више него духовитим коментарима „додаје гас“ равноправно веслајући у овом „двојцу без кормилара“ за који се заправо ни не зна куда је кренуо, гдје и кад ће стићи, водећи само рачуна да се задржи елеганција, брзина и удобност пловидбе.

У машинском дјелу брода, Мирослав Товирац на контрабасу и Игор Малешевић на jazz бубњу са метлицама дају неопходну дозу темпераментног хаоса.

Вече гломазне поезије прераста у јединствену фуриозну представу која кроз лаконски, сликовит и непретенциозан начин хируршки прецизно сецира друштво и појединца који покушава у њему да опстане и пронађе парче своје среће.

„Вече гломазне поезије“ код публике изазива сасвим помешана осећања.

Салве смеха, скандирање, громогласни аплаузи али и туга и забринутост мјешају се стварајући врхунски напитак , створен по древном рецепту пропорционалног мијешања жучи и меда. Хит.

Звездара Театар