Vesti

ПОЧИЊЕ НОВА СЕЗОНА У ТЕАТРУ ПОД ЗВЕЗДАМА

 

Радује нас што ћемо се након летње паузе поново срести у нашој глаксији легендарних тренутакаОктобарски репертоар је спреман, а прва представа коју можете погледати 8. октобра, када традиционално започињемо сваку нову сезону, је комад Тре сореле, Стевана Копривице. Улазнице чија продаја почиње у понедељак, 27. септембра у 12 часова, најједноставније и најбрже можете купити онлајн путем нашег сајта.

 

Фото: Никола Вукелић

 

Ове јесени у театру под звездама ће се играти комади Душана Ковачевића – Хипноза једне љубави (23. и 28.10.), Генерална проба самоубиства (24.10.), Клаустрофобична комедија (25. и 31.10.), затим представе по тексту Владимира Ђурђевића – Бајка у позоришту (11. и 27.10.) и Берачи снова (14. и 19.10.), Пасивно пушење (20.10.), Небојше Ромчевића, Љубав у Савамали (26.10.), Ивана Лалића, Феликс (18.10.), којег потписују Владимир Кецмановић, Коста Пешевски и Дарко Бајић, као и Воз (16. и 29.10.), Кормака Макартија.

Комад Тре сореле ће се осим на сцени Звездара театра 8. и 30. октобра, играти и у Зајечару на „Данима Зорана Радмиловића“, 20. октобра, а двојац Воза (Воја Брајовић и Сергеј Трифуновић), гостују 12. октобра у Новом Саду у „Позоришту младих“ .

Радно време благајне је 12-18 часова радним данима односно до почетка представе, као и викендима два сата пре почетка представе.

У циљу заштите здравља и међусобне бриге, а у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом, приликом доласка у позориште, неопходно је поштовати следеће превентивне мере:

  • Ношење заштитне маске за лице
  • Држати растојање од најмање 1,5 метра
  • Дезинфиковати обућу и руке приликом доласка на представу
  • Измерити температуру пре уласка у позоришну зграду

Због спровођења свих неопходних мера, молимо вас да у позориште дођете пола сата пре почетка представе. Улазак у салу неће бити могућ након што се светла угасе и представа почне.

Током извођења представа придржаваћемо се свих препоручених мера безбедности како бисмо све ризике свели на минимум, а одржали задовољство рада и посете позоришту.

Чекамо вас са нестрпљењем од 8. октобра на сцени Данило Бата Стојковић, где поново стварамо заједно чаролију звану позориште!

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ВИДЕО ПРИЛОГ СА ОТВАРАЊА ИЗЛОЖБЕ И НОВЕ СЕЗОНЕ

  Нова сезона у Звездара театру традиционално је отворена 8. октобра, на датум кад је 1984. године изведена прва представа „Мрешћење шарана” по тексту Александра Поповића у режији Дејана Мијача. Поводом јубиларног 35. рођендана у позоришту је отворена и изложба […]

Детаљније

ОТВОРЕНА СЕЗОНА У ЈУБИЛАРНОЈ 35. ГОДИНИ

    Нова сезона Звездара театра традиционално је отворена 8. октобра, на дан када је премијерно изведена прва представа овог позоришта „Мрешћење шарана” по тексту Александра Поповића у режији Дејана Мијача. Представа је одиграна 1984. године, пре тачно 35 година, […]

Детаљније

ГОСТОВАЊА ЗВЕЗДАРИНИХ ПРЕДСТАВА У ОКТОБРУ

  Нова сезона Звездара театра почиње 8.октобра, на дан када позориште обележава 35 година постојања! На сцени Звездара театра поново ће се, после летње паузе, играти омиљене представе попут „Хипнозе једне љубави“, „Клаустрофобичне комедије“, „Феликса“ и многих других. Али, представе […]

Детаљније