Vesti

НАГРАДЕ ЗА ГЕНЕРАЛНУ ПРОБУ САМОУБИСТВА

 

Представа „Генерална проба самоубиства“ по тексту и у режији Душана Ковачевића, је освојила две награде на 18. позоришном фестивалу „Дани комедије“ у Бијељини.

 

 

„Генерална проба самоубиства“, чију глумачку екипу чине Бранислав Лечић, Бранимир Брстина, Игор Ђорђевић и Дубравка Ковјанић, проглашена је за најбољу представу овог фестивала! Награду за најбољег глумца на фестивалу добио је Бранимир Брстина који у овој представи тумачи чак пет ликова. Он се појављује као глумац, капетан, бизнисмен, психијатар и адвокат.

 

 

Ова представа се већ читаву деценију игра у Звездара театру и до сада је освојила бројне награде на престижним позоришним фестивалима. На фестивалу „Дани комедије“ у Бијељини у Центру за културу одиграна је 25. марта, прве фестивалске вечери. Публици у Бијељини се представило шест позоришних трупа из Србије и Републике Српске. Фестивал је затворен 30. марта.

Честитамо екипи представе „Генерална проба самоубиства“ на наградама!

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ОТКАЗАНА ГЕНЕРАЛНА ПРОБА САМОУБИСТВА

    Представа „Генeрална проба самоубиства” која је требало да се изведе вечерас је отказана. Представа ће се одиграти 1. јуна. Карте које сте имали за отказано извођење 25.5. можете искористити у новом термину. Хвала на разумевању.

Детаљније

10 ГОДИНА И 200 ИЗВОЂЕЊА ГЕНЕРАЛНЕ ПРОБЕ САМОУБИСТВА

  Представа „Генерална проба самоубиства” писца и редитеља представе Душана Ковачевића 12. децембра слави велики јубилеј, 200. извођење у Звездара театру. Премијерно је одиграна истог датума 2008. године, па тако овом приликом славимо и 10 година представе. Глумачку екипу чине…

Детаљније