КОВИД – 19

Поштовани љубитељи позоришта,

У циљу заштите здравља и међусобне бриге, а у складу са препорукама Владе Републике Србије, обавештавамо вас да је приликом доласка у позориште, неопходно испоштовати следеће мере заштите:

  • Ношење заштитне маске за лице
  • Држати растојање од најмање 1,5 метра
  • Дезинфиковати обућу и руке приликом доласка на представу
  • Измерити температуру пре уласка у позоришну салу

Због спровођења свих неопходних мера, молимо вас да у позориште дођете пола сата пре почетка представе. Улазак у салу неће бити могућ након што се светла угасе и представа почне.

Током извођења представа придржаваћемо се свих препоручених мера безбедности како бисмо све ризике свели на минимум, а одржали задовољство рада и посете позоришту.

Бићемо крајње одговорни према публици, глумцима и свим извођачима представа, поштујући све препоруке за безбедан рад установа културе у епидемиолошким околностима, верујући да ће позориште и надаље бити безбедно место слободног духа и истинске потребе за културом.

 

Радно време благајне: Радним данима 12-18 часова, односно до почетка представе и викендима два сата пре почетка представе.

 

Све неопходне информације о мерама превенције, статистичке податке, здравствена упозорења и препоруке можете пронаћи на сајту https://covid19.rs/

Ако имате симптоме Ковид–19 или немате симптоме, али сте остварили блиски контакт са зараженом особом, или са особом која је допутовала из заражених подручја која нема симптоме, обавезно контактирајте надлежну епидемиолошку службу и останите у самоизолацији 14 дана од последњег контакта.

  • Контакт центар – број телефона за све информације о Ковид-19: 19 819
  •  За ближе информације у вези са симптомима Ковид-19 можете контактирати број телефона 064 8945 235 (број који је отворило Министарство здравља)
  • Институт за јавно здравље Србије “Др Милан Јовановић–Батут” (ул. Др Суботића бр. 5, 11000 Београд; Тел: 011 2684 566) или институте/заводе за јавно здравље на територији на којој боравите

Списак Дежурних епидемиолога – контакт телефони:

Поред тога, отворено је и још десет дежурних телефонских линија које грађани могу добити позивањем броја телефона 011/2684566.