Vesti

ПРЕМИЈЕРА, КОНЦЕРТ И ВЕЧЕ ПОЕЗИЈЕ ЗА КРАЈ ГОДИНЕ

 

На децембарском репертоару Звездара театра очекује вас премијера представе “Спортско срце”, концерт Владе и Бајке „Ходач по жици“, као и традицинолно поетско “Вече са Матијом Бећковићем”. Продаја улазница почиње у уторак, 23. новембра у 12 часова!

 

Фото: Никола Вукелић

Месец почињемо премијером комада Ђорђа Милосављевића, „Спортско срце“, која је заказана за 4. децембар у 19.30. Представу је редитељски на сцену Звездара театра поставио Милан Караџић, који је окупио глумачку екипу –  Милутин Мима Караџић, Нина Нешковић, Александар Ђурица, Нела Михаиловић и Никола Шурбановић.

Репризе „Спортског срца“ су 7, 22. и 24.12. од 19.30 часова.

Мало музике за крај године доносе нам Влада и Бајка, концертом „Ходач по жици“, којим ће промовисати свој нови албум. Музичко вече у театру поде звездама заказано је за 21. децембар у 19.30.

 

Фото: Mартин Цандир

Традиционално поетско „Вече са Матијом Бећковићем“ биће одржано 30. децембра, када ће публика бити у прилици да чује објављене али и неке нове стихове нашег уваженог академика и песника. Приход од продаје улазница и донаторских прилога, Бећковић уступа заједно са позориштем Звездара театар у хуманитарне сврхе.

У децембру вас очекује и монодрама „Књига о Милутину – део први“, са Ненадом Јездићем, која је премијерно изведена 11. новембра на Сцени „Данило Бата Стојковић“. Јездић ће Милутинову исповест у децембру испричати чак пет пута – 5, 9, 12, 14. и 28. децембра.

 

Фото: Никола Вукелић

Последњег месеца у години играће се и Осама-Касаба у Њујорку, Хипноза једне љубави, Клаустрофобична комедија, Берачи снова, Пасивно пушење, Тре сореле, Воз, Бајка о позоришту и Љубав у Савамали.

Радно време благајне је радним данима 12-18 часова, односно до почетка представе, као и викендима два сата пре почетка представе.

Видимо се у галаксији легендарних тренутака!

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

НА НОВЕМБАРСКОМ РЕПЕРТОАРУ ВИШЕ ОД 20 ИЗВОЂЕЊА

  Новембарски репертоар је спреман и доноси више од 20 извођења ваших омиљених комада у галаксији легендарних тренутака! Почетком новембра биће одигране Хипноза једне љубави, Воз, Клаустрофобична комедија, Тре сореле, а 11. новембра премијерно ће бити изведен комад заснован на […]

Детаљније

ПОЧИЊЕ НОВА СЕЗОНА У ТЕАТРУ ПОД ЗВЕЗДАМА

  Радује нас што ћемо се након летње паузе поново срести у нашој глаксији легендарних тренутака. Октобарски репертоар је спреман, а прва представа коју можете погледати 8. октобра, када традиционално започињемо сваку нову сезону, је комад „Тре сореле“, Стевана Копривице. Улазнице чија […]

Детаљније

ПОСЛЕДЊИ РЕПЕРТОАР У ОВОЈ СЕЗОНИ ЈЕ СПРЕМАН

  У понедељак, 24.5. у 12 часова почиње продаја улазница за последњи репертоар у овој сезони!Јун је последњи месец у позоришној сезони 2020/21. када ће се на сцени Звездара театра извести комади који ће вас насмејати, расплакати, о којима ћете […]

Детаљније