POKLON VAUČERI

Zvezdara teatra omogućava da jednim poklonom na originalan i jednostavan način obradujete drage ljude i poklonite im nešto drugačije – predstavu sa repertoara našeg pozorišta.

Poklon vaučer Zvezdara teatra u vrednosti od  2.000 dinara zamenjuje se na biletarnici pozorišta za dve karte za predstave sa našeg repertoara koje sami odaberete, bilo da koštaju 1.200 ili 1.000 dinara. Trajanje vaučera je do kraja pozorišne sezone 2019/20 i ne važi za posebne programe i premijere.

Vaučer možete jednostavno kupiti na blagajni Zvezdara teatra i lično ga pokloniti vama dragoj osobi ili poslovnim partnerima.

 

Budite deo Pasivnog pušenjaVozaKlaustrofobične komedijeHipnoze jedne ljubavi… Izaberite svoju predstavu i postanite deo jedinstvene publike Zvezdara teatra o kojoj je Branka Krilović, istaknuti pozorišni kritičar rekla:

Publika Zvezdare nema profil, ona je neuhvatljivog društvenog i intelektualnog statusa. Njeno prisustvo nije modnih poriva, to nije pomama za pedigre – povodom, to je prosto misija. Publika je tu zato što je tu, i tome nije potrebno nikakvo tumačenje. U džipu ili trolom, blindirani ili sa proleterskim ispisnicama, gledaoci Zvezdare dolaze na umetničku rekreaciju i ne odlaze kući bez, minimum, deset minuta ovacija.

Za više informacija pišite nam na prodaja@zvezdarateatar.rs ili pozovite 011/241-96-64.

Želimo vam neponovljive i nezaboravne pozorišne trenutke!

 

POVEZANE VESTI

OTKAZANE PREDSTAVE NA BEOGRADSKOJ LETNJOJ SCENI

  Dragi ljubitelji pozorišta, Usled promene epidemiološke slike Grad Beograd zaustavlja izvođenje pozorišnog programa na Tašmajdanu. Izvođenja svih predstava su otkazana, pa i predstave Zvezdara teatra „Večera budala”, koja je bila zakazana za 11. i 12. jul. Publici koja je […]

Detaljnije

RASPRODATA VEČERA BUDALA NA TAŠMAJDANU

  Dragi ljubitelji pozorišta, Sve ulaznice za izvođenje predstave „Večera budala” 11. i 12. jula na manifestaciji Beogradska letnja scena – Pozorište na Tašmajdanu su rasprodate.  Od 1. jula više neće raditi blagajna Zvezdara teatra na kojoj ste mogli da […]

Detaljnije

INTERVJU: BOŽIDAR ĐUROVIĆ

  Predstava „Večera budala“ koja je nastala po tekstu Fransisa Vebera u režiji Božidara Đurovića, biće izvedena 11. i 12. jula na manifestaciji Beogradska letnja scena – Pozorište na Tašmajdanu. Glumačku ekipu ove predstave, koja je premijerno izvedena 2008. godine, […]

Detaljnije