ВЕСТИ

Представа Воз, Кормак Макарти

Режија и адаптација: Воја Брајовић

Играју: Сергеј Трифуновић и Воја Брајовић

Фотограф: Матија Јовановић

Конференција за новинаре 20.10. у 13часова

Писац: Кормак Макарти

Биографија писца.

Реч редитеља, Воја Брајовић.

Реч глумца, Сергеј Трифуновић.

Преузмите плакат представе.

Преузмите програм представе.

Критика

„ВОЗ је филозофска драма о два јунака који се случајно срећу на железничкој станици… Њихове се улоге и моћ током два сата трајања мењају, њихова је душа сецирана на длану. Они имају само жељу да преживе. Да остану људи.“ (Пише Јелена Палигорић за Недељник, прочитајте више на овом линку.)

„Продукција ВОЗ је репертоарски погодак због изузетне подстицајности текста и прецизне игре глумаца, Сергеја Трифуновића (Црни) и Воје Брајовића (Бели).“ (Пише Ана Тасић за Политику Онлајн, прочитајте више на овом линку.)

„Виртуозност Сергеја Трифуновића (одавно невиђена овде) се одлично комбиновала са смиреношћу и изражајношћу Воје Брајовића, стварајући тандем који се, у свом нескладу, хармонично борио за исту ствар – људско разумевање и саосећање.“ (Пише Драгана Бошковић за Вечерње новости, више на овом линку.)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ПРЕДСТАВА ВОЗ 100. ПУТ ПРЕД ПУБЛИКОМ

Представа Воз у којој играју Воја Брајовић и Сергеј Трифуновић отвара нову позоришну сезону у Звездара театру. Сазнајте више!

Детаљније

ПРЕДСТАВА ХИПНОЗА ЈЕДНЕ ЉУБАВИ У ПРЕДСЕЗОНИ

Предсезона у Звездара театру – Хипноза једне љубави     Сваког месеца их је било премало (иако их је некад било и шест!), улазнице су пребрзо продаване, а многи са нестрпљењем чекали излазак наредног репертоара и следеће извођење како би…

Детаљније

ТАЊА БОШКОВИЋ ОСВОЈИЛА НАГРАДУ НА ФЕСТИВАЛУ У МАКЕДОНИЈИ

Глумица Тања Бошковић, добитник је награде за врхунска глумачка остварења, за улогу Марије Калић у представи Сузе су ок Мирјане Бобић Мојсиловић, на јубиларном 25. Међународном фестивалу камерног театра „Ристо Шишков“ који је одржан у Струмици.

Детаљније