Vesti

OCENA 9,83 STIGLA IZ ZAJEČARA

Iz predstave Hipnoza jedne ljubavi

 

Predstava Hipnoza jedne ljubavi je osvojila neverovatno visoku ocenu publike na 26. Danima Zorana Radmilovića u Zaječaru. Dragan Petrović Pele je dobio nagradu “Zoranov brk” na istom festivalu.

Predstava je izvedena 7. veče festivala, a ispraćena je ovacijama i dugim aplauzom. Dragan Petrović Pele je izrazio svoje zadovoljstvo što je dobio ovu značajnu nagradu.

Pozorišni festival Dani Zorana Radmilovića organizuje Fondacija Zoran Radmilović i pozorište Zoran Radmilović iz Zaječara od 1993. godine.

Predstava Hipnoza jedne ljubavi publiku oduševljava od svoje premijere u decembru 2016. godine, a tokom nešto manje od godinu dana izvedena je gotovo 50 puta. Predstava je gostovala na mnogim festivalima i osvojila značajne nagrade.

POVEZANE VESTI

UTISCI SA SINOĆNJEG IZVOĐENJA 50. BETON MAHALE

Publika je sinoć imala priliku da pogleda 50. jubilarno izvođenje predstave Beton mahala u Zvezdara teatru. Pogledajte deo atmosfere na linku.

Detaljnije

BETON MAHALA SLAVI JUBILEJ – 50. IZVOĐENJE

Predstava Beton mahala 50. put pred publikom i prvi put na srpskom znakovnom jeziku u okviru akcije Da čujemo pozorište.

Detaljnije

OCENA 9,83 STIGLA IZ ZAJEČARA

Hipnoza jedne ljubavi osvojila nagradu u Zaječaru sa ocenom 9,83 na Danima Zorana Radmilovića, "Zoranov brk" za Dragana Petrovića Peleta.

Detaljnije