ВЕСТИ

Предсезона у Звездара театру – Хипноза једне љубави

 

Из представе Хипноза једне љубави

Фотограф: Никола Вукелић

 

Сваког месеца их је било премало (иако их је некад било и шест!), улазнице су пребрзо продаване, а многи са нестрпљењем чекали излазак наредног репертоара и следеће извођење како би могли да купе улазнице за представу Хипноза једне љубави.

На друштвеним мрежама, путем телефона или имејла увек смо добијали исто питање како да купим улазнице за представу Хипноза једне љубави?

Због тога смо решили да не чекамо почетак сезоне како бисмо поклонили нашој публици прилику да погледа ову представу коју са нестрпљењем очекује. Изненађење које смо вам спремили јесте предсезона у којој смо обезбедили чак три извођења представе Хипноза једне љубави.

Предсезону смо наменили искључиво појединачној продаји, како би сви који су толико желели да погледају представу, коначно стигли до улазница.

За сада ову информацију објављујемо на сајту и нашим друштвеним мрежама, како би наши највернији пратиоци имали прилику да први сазнају за нове термине.

Када почиње продаја улазница?

Улазнице су у продају од 11.9. у 12 часова! Најбржи начин за куповину улазница је путем онлајн сервиса, а термини у којима можете да погледате извођења су 27, 28, 29. септембар.

Ако још увек нисте погледали представу Хипноза једне љубави, сада је прави тренутак!

О представи Хипноза једне љубави

Текст и режију представе Хипноза једне љубави потписује Душан Ковачевић. Глумачку екипу чине Љубомир Бандовић, Аница Добра, Нина Јанковић, Драган Петровић Пеле, Иван Михаиловић и Урош Јаковљевић.

Хипноза једне љубави говори о породици, одласцима, љубави према ближњима… Пред кућом шумара Ранка и његове жене учитељице Соје једне септембарске ноћи под звезданим небом одвија се радња ове необичне бајке. Њихова ћерка Мила се спрема на далек пут са младићем Мајем. Њихове комшије пензионисани војни лекар др Васа и његов син Драги, који комуницира са околином свирајући гајде, проучавају несвакидашње појаве које су задесиле мирно планинско сеоце…

 

 

Представа је изазвала изузетно интересовање публике и медија, селектована је за многе фестивале и освојила значајне награде али и велике симпатије гледалаца.

Представа Хипноза једне љубави траје 90 минута, а улазнице се продају по цени од 1000 и 800 динара.

Право на личне попусте који се могу остварити и путем онлајн куповине улазница имају ђаци, студенти, корисници Лајф плус картице, чланови читалачког клуба ИК Геопоетика и корисници Corporate VIP картице.

За више информација о представи, изводе из критика и фотографије погледајте страницу представе Хипноза једне љубави.

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

ПРЕДСТАВА ВОЗ 100. ПУТ ПРЕД ПУБЛИКОМ

Представа Воз у којој играју Воја Брајовић и Сергеј Трифуновић отвара нову позоришну сезону у Звездара театру. Сазнајте више!

Детаљније

ПРЕДСТАВА ХИПНОЗА ЈЕДНЕ ЉУБАВИ У ПРЕДСЕЗОНИ

Предсезона у Звездара театру – Хипноза једне љубави     Сваког месеца их је било премало (иако их је некад било и шест!), улазнице су пребрзо продаване, а многи са нестрпљењем чекали излазак наредног репертоара и следеће извођење како би…

Детаљније

ТАЊА БОШКОВИЋ ОСВОЈИЛА НАГРАДУ НА ФЕСТИВАЛУ У МАКЕДОНИЈИ

Глумица Тања Бошковић, добитник је награде за врхунска глумачка остварења, за улогу Марије Калић у представи Сузе су ок Мирјане Бобић Мојсиловић, на јубиларном 25. Међународном фестивалу камерног театра „Ристо Шишков“ који је одржан у Струмици.

Детаљније